Härlig frukost du inte kan motstå!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hurra! Jag har äntligen hittat frukost flingor, som jag faktiskt mår bra utav. Det är Pauluns chiafrö & boveteflingor!
Dessa flingor består av en del fiber, vilket är bra, men överdoserar jag fibrer blir det stop. Dock är jag seriöst lycklig över att Pauluns äntligen gjort något som jag emellanåt kan avnjuta en härlig morgon tillsammans med eko rismjölk.

Så här såg min hälsosamma frukost ut imorse: en skål med Pauluns flingor, eko rismjölk, eko avokado och färsk pressat vetegräs av min vän Christian från vetegräs och skott. Jag älskar blommor och så här till våren försöker jag köpa nya blommor så fort mina gamla ser ledsna ut.
Vacker tulpan va?

Mys på fina du så hör vi sen. Stor kram från mig. ♥


Hurray! I have finally found a breakfast cereal, that I can enjoy. It is Pauluns chia & buckwheat flakes!
These flakes consist of a lot of fiber, which is good, but if I overdose fibers my system will totally be blocked. However, I am seriously happy that Pauluns finally have done something I occasionally can enjoy a lovely morning along with eco rice milk.

This is how my healthy breakfast looked this morning: a bowl of Pauluns cereals, eco rice milk, eco avocado and freshly pressed wheat grass by my friend Christian from wheat grass and shot. I love flowers and this spring, I try to buy new flowers as fast as my old once look sad.
Beautiful tulips huh?

Have a cozy time lovely you, talk to you later. Big hug from me. ♥

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *