Lever Du dina drömmars liv?

När jag dagar som denna tittar ut och det bara är grått, regnigt och blåsigt är det inte särskilt svårt att se tillbaka på härliga sommarstunder i sol, värme och “bikini mode”.

Bilden ovan tar mig tillbaka till tiden då jag under en period för några år sedan bodde i Barcelona med en livsstil som jag faktiskt saknar ganska ofta. Där bestod mitt liv av träning varje dag, hälsosam färsk kost, yoga på stranden och förstås massor med sol. Det var härliga tider!
Det komiska är att jag ju kan leva precis den livsstilen igen om jag vill, men som de flesta i vårt avlånga och trygga land sätter jag ofta stopp för dessa drömmar.
Vi människor låter tyvärr alltför ofta ekorrhjulet rulla på och begränsar då oss själva genom att tro att vi bör leva på ett visst sätt, men egentligen får vi ju faktiskt göra precis som vi vill.
Jag försöker påminna mig om just detta ibland, eftersom denna tanke får mig att bli extra taggad på livet!

Min filosofi och mitt ledord, som jag ofta använder när jag pratar med andra människor, är att “vi lever bara en gång så låt inte livet passera dig förbi”. Därefter brukar jag även tillägga att “det löser sig” och oftast gör det ju faktiskt det.
Har ni någonsin tänk på att allting faktist löser sig till slut?

Men, för att inte frångå ämnet så vill jag säga att just DU får leva precis det liv du vill och ha gärna i åtanke att “You only live once”!
Jag själv har valt att leva ett hälsosamt liv där jag fokuserar på att må så bra som möjligt VARJE DAG samt vara den bästa Maya jag kan vara.
Jag vill dagligen arbeta med mitt inre- och yttre för att nå min oslagbara hälsa, men just idag hade jag faktiskt gärna velat leva min oslagbara livsstil i värmen.
Så, jag ville bara berätta att jag flyttar…. Hihihi, nej skoja bara! Men jag sätter däremot upp min dröm på min dreamboard och låter den istället väcka mig varje morgon så att jag snart kan komma dit!

Njut av livet och lev dina drömmar!
Stor kram Maya

IMG_0801
Roof top pool at the gym DIR in Barcelona

English

When I days like this look out the window and it’s gray, rainy and windy, it is not very difficult to look back at amazing summer moments in the sun.
 
The image above takes me back to the time when I a few years ago lived in Barcelona with a lifestyle that I actually miss quite often. My life consisted of training every day, healthy fresh diet, yoga on the beach and of course lots of sun. It was lovely times!
The funniest thing is that I actually can live that lifestyle again if I want to, but like most of us in our long and secure country I often put a stop to these dreams. 
We people unfortunately often limits ourselves by thinking that we should live in a certain way, but actually we really can live just as we please.
I try to remind myself of just that, because this thought makes me extra psyched on life!

My philosophy and my motto, which I often use when I talk to people, is that “we only live once so do not let life pass you by.” Then I usually add “everything will work out” and usually it  always does.
Have you ever given that a thought, that everything actually works out in the end?

But, not to deviate from the topic I would say that YOU may live just the life you want and have in mind that “You only live once!”
I have chosen to live a healthy life where I focus on feeling as good as possible every day as well as being the best Maya I can be.
Every day I will work with my inner and outer self to reach my unbeatable health, but today I actually would liked to live my unbeatable lifestyle in the summer sun.
So, I just wanted to tell you that I’m moving …. Hihihi, no, just kidding! But I will however put this dream up on my dream board and let it wake me every morning so that I soon can get there!

Enjoy life and live your dreams!
Xoxo Maya

Follow:
We are in this together so please share: