Jag är med i min första podcast – Hälsosnack!

Heeeejjjj! Det är måndag & jag är ssåååå taggad på att jobba nu.
Har haft “ledigt” sedan i fredags för min älskade kusin Katarina var här & vi hade Mello all in hela helgen. Hennes bästa kompis Shirin sjöng nämligen förra årets vinnarlåt (I am not sorry) så vi bildade “heja team Shirin” för att supporta & stötta henne all the way. Jag gjorde faktiskt en vlogg i lördags som du förhoppningsvis kommer får se på onsdag om allt går som det ska. Håll utkik efter den. Nu till något annat super roligt, nämligen att jag har varit med i min första podcast – WIIIHHOOOO!!

17121360_10154539063266902_1166102383_o

Podcasten är tillsammans med det coola, duktiga & inspirerande kvinnorna Lotta & Viktoria med podcasten Hälsosnack. När jag blev tillfrågad så svarade jag ja direkt. Det har intervjuat några av mina inspirationskällor, som Henning Saupe´, Sanna Edhin & min kinesolog Pernilla Carrier. Jag tycker att det är så häftigt att jag är med på den listan nu bland deras intervjuade gäster. Tusen tack Lotta & Viktoria för att ni gav mig chansen att dela med mig av mig.
I podcasten blir jag väldigt personlig. Tror aldrig jag har varit så personlig någonsin faktiskt. Öppnar upp mig kring mitt liv & det jag har gått igenom. Det kändes viktigt för mig att få berätta och kanske finns det någon där ute som jag kan hjälpa eller inspirera. Du hittar podcasten genom att klicka här!

Hoppas du gillar lyssningen & är det något så hör av dig, Mail hittar du i sidokolumnen under min bild på min blogg. Ha en bra start på veckan & har du inte en bra start så vänd din dag. Det är fullt möjligt! Kärlek Maya


Hi beautiful!  I am in my first podcast. Wooohhoo its sooo fun, but its in Swedish. 
I will post a motivational post later today so stay tuned for that one… 

Kisses & love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *