Fokus på tacksamhet och glädje

IMG_4717

Livet är skört och det kan förändras på en sekund, så gör det som fyller ditt inre med glädje och känn hur tacksam du är för det. Alla människor har faktiskt möjlighet att välja glädje i sitt liv oavsett omständigheterna de lever i.  Min livs filosofi är man kan styra både sina känslor och nästan alla sina tankar till det “mood” man vill leva i. Det jag menar med att man nästan kan styra sin tankar är att vi tänker otroligt mycket varje dag och det är omöjligt att hålla koll på allt som passerar vår hjärna, men man kan börja med att bli mera medveten och leva i nuet.

Det finns alltid något att vara tacksam över och denna tisdag vill jag rikta min fokus mot mig och min kropp.
Jag är enormt tacksam över att jag är frisk och pigg i kroppen samt att jag kan träna min kropp varje dag och vara helt skadefri.
Idag på tacksamhets-tisdag väljer jag glädje, tacksamhet, styrka, kärlek och positivitet.

Vad väljer du? Gör ett aktivt val i ditt liv som gör att du känner mera glädje och tacksamhet! 

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *