Earth friendly beauty – Burt’s Bees

IMG_2986

1. Läppglans med mjukgörande oljor och närande biwax. 2. Mjukgörande nagelbandskräm med doft av citrus.

IMG_2989
1. Honung & Shea skrubb. 2. Mjukgörande bodylotion med honung & mjölk. 3. Vårdande läppbalsam med bla biwax, sheasmör och mandelolja. 4. Handkräm berikad med honung och botaniska oljor (druvkärneextrakt)

IMG_2994

Under Attitude mässan i fredags blev jag positivt överraskad när jag fick se att ett av mina favorit skönhetsmärken ställde ut, nämligen Burt’s Bees. Då det var mässa var det självklart mässpriser, vilket resulterade i en hel del härliga produkter.

Burt’s Bees producerar naturliga skönhets- och egenvårdsprodukter för hela kroppen. De är fria från sulfater, parabener och andra konserveringsmedel. Fokus ligger på ingredienser som härstammar från bin så som bivax och honung. Produkterna innehåller rikligt med vitaminer, mineraler och antioxidanter, som din hud kommer att älska. Burt’s Bees produkter är certifierade av Natural Products Association och framtagna med största  möjliga miljöhänsyn. Alla förpackningar är producerade av återvunnen plast och tryckta med vegetabilisk bläck – allt för en en bättre miljö.

Då de enligt mig är lika viktigt att tänka på vad man smörjer in huden med som vad man äter, vill jag verkligen rekommendera dessa naturliga produkter nedan som jag köpte på mässan.
Allt för en Oslagbar Hälsa! 😉

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *