Det här med att jobba med sig själv….

Att jobba med sig själv för att bli bästa versionen av sig själv när man har saker som tynger en inombord är ingen lätt grej att göra, men så värt det. Det kan jag garantera, då jag har gjort det i många år snart och still going strong. Oftast börjar ens resa mot inre utveckling runt en traumatisk upplevelse, som depression eller utbrändhet. Lite synd att det oftast är det som krävs för att vi människor ska haja till, men så är det. I mitt fall var det utbrändhet, hjärtesorg och depression som slut resultat. Ingen lätt resa och jag önskar inte min värsta fiende att få uppleva alla dessa överväldigande smärtsamma känslor, som alla kom på en gång. Dock var de oundvikligt i mitt fall för det kom som ett brev på posten av att jag inte lyssnade på kroppen, sprang för fort, inte var medveten om mitt liv och inte ville se min egen tillvaro på riktigt. (oppss långt inlägg)

mayanestorov

Nu i efterhand, idag 20 juli 2017 när jag börjar närma mig en vändpunkt i livet kan jag titta tillbaka på allt som hänt mig och se att man kan inte springa från sig själv & sin smärta. Livet kommer ifatt en oavsett om man vill det eller inte. Oavsett om man känner att det kan bli smärtsamt att ta tag i i sitt inre, som pokar på på insidan av sig själv. Att inte lyssna på kroppens signaler, för signaler får man innan det brakar loss, är som att sakta tinna bort & till slut kan man bli väldigt sjuk & så småning om till och med gå bort. Detta förloppet tar givetvis väldigt lång tid, flera flera år, & på vägen mår man bara sämre & sämre, men åt det hållet går det om man inte vill lyssna.

Så, det här med att jobba med sig själv från första början innan det gått för lång tid är nog inte helt fel. Detta har jag lärt mig att i alla fall. Tyvärr möter jag många som inte vill stanna upp för att det inte vågar göra det. En rädsla för smärtan som kommer komma. Jag förstår absolut rädslan, men det är bara en rädsla och jag kan lova att OM du inte stannar upp kommer den smärtan vara 10 tusen ggr starkare än om du bara börjar ta hand om dig själv nu. Vänta inte & hitta inte på egna ursäkter för att slippa. Tror mig jag hade ingen förståelse för vad som hände då jag kraschade (önskar att jag inte väntade), men jag är tacksam att det fick mig att börja inse & lyssna. Nu lyssnar jag alltid & känner in mig själv vid varje signal. Jag är numer ett i mitt liv! För jag vet att om jag inte tar hand om mig själv kan jag varke räkna med att vara lycklig på riktigt eller hålla livet ut. Jag vill hålla livet ut för livet är fantastisk. Jag är så tacksam för att jag började jobba med mig själv till att bli den bästa versionen av mig själv. Idag börjar jag närma mig en plats där jag trivs & känner mig trygg. Den känslan är ovärderlig & värd all smärta samt tårar.

mayan1

Hur jobbar jag med mig själv då. Jo, om du följer min blogg, min youtube kanal & alla mina sociala medier,  kommer du att få alla mina verktyg.
Primärt arbetar jag holistiskt, vilket betyder många detaljer för att få en helhet att gå ihop. Kosten är en otroligt viktigt del & något jag nästan aldrig vill kompromissa med. Inre lycka & ett spirituellt liv är också oehört viktigt för mig och något jag alltid strävar efter. Detta är något jag kommer jobba med livet ut, för det är en färskvara som behöver praktiseras & sådana verktyg delar jag med mig av flera gånger i veckan. Sedan tar jag hand om mitt yttre med hållbara, rena & naturliga produkter. Alla aspekter av livet påverkas oss så vi behöver få ihop många delar för att må bra. Träning är också viktigt och något jag gör flera gånger i veckan, men jag har valt att inte skriva om det så mycket då det finns många andra som redan gör det så bra.

Tack för att du följer mig & jag hoppas att vi ses flera gånger. Kärlek Maya


Hi beauty!

Sorry but this became a really long post. On a little vacay so no time to translate. Please use the translation tool. Hope that’s ok. Kisses Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *