Så här läker & stärker jag min kropp – Läs i Kurera!

Får några veckor sedan intervjuade Kurera mig i en serie som de har, som de kallar för Hälsoprofilerna berättar. Jag har alltid gillat Kurera, då det står för mycket av det jag står för ren & naturlig hälsa på ett sunt plan. När jag fick mailet och skulle berätta hr jag tänker kring kosttillskott & läkning av kropen så tackade jag ja direkt. De gör en fin insats för att sprida holistisk hälsa.

mayanestorov

Läs gärna min intervju här & dela hur mycket du vill. Sharing is caring, right! Kärlek & puss Maya


 

Hi beauty!

I am featured in a Swedish magazine online about my choice of supplements & how I take care of my body. All is in Swedish unfortunately, but I think you can use the translation tool. Love Maya

Here is the article – Click!

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *