Curlyfood 6 dagars cleanse – Vlogg

Curlyfood, deras cleanse. Söndag och solen skiner äntligen igen! Som jag har saknat solskenet och värmen mot mitt ansikte. Jag är nog inte ensam om det, hehe. Hur som vill jag medela att jag redigerat en ny video från när jag gjorde min cleanse förra vecka. Yaaay känner jag för det och hoppas att du också känner detsamma.

Att göra en cleanse är bra från tid till tid. Så hoppas du finner inspiration till att göra en egen cleanse och Curlyfood erbjuder en fantastisk. Ha en fin söndag stor kram Maya


Hi darlng! 
A new youtube video is out. It’s in Swedish, but you can check out my blog post meanwhile. Have a great Sunday! A big hug Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *