Bildbomb från Nordic organic food fair & Natural products Scandinavia

Hej igen. Jag postade detta inlägget för ca 6 timmar sedan, men något händer när jag skulle gå in och redigera det i WordPress på min telefon. Allt ändrades och försvann. Så här sitter jag nu istället för hemma hos min pappa så på tåget påväg till Stockholm och skriver om min upplevelse av Nordic organic food fair och Natural products Scandinavia. Mässan var bra tycker jag och definitivt något ja skulle rekommendera.
nordicorganicfoodfair-3nordicorganicfoodfair-4

Optiat kaffeskrubb träffade jag nästa först på Natural products sidan och jag har faktiskt en flaska från dem hemma, som jag använder med jämna mellanrum. Det är ett roligt och innovativt företag som gör produkter av återvunnet kaffesump. Coolt va!? Produkerna finns att köpa på Paradiset om du vill prova.

nordicorganicfoodfair-9nordicorganicfoodfair-10

Sedan hittade jag Unique parfymer med väldigt högt innehåll av både naturligt ingrediser och ekologiskt certifierade ingredienser. Vad jag förstår kan det vara svårt att göra en bra parfym med hållbar doft om den är helt “ren”. Dock har Unique lyckats så långt det går. Dessa finns inte att köpa i Sverige än, men vem vet. Snart så!

nordicorganicfoodfair-11nordicorganicfoodfair-12nordicorganicfoodfair-13

Oh holy moly denna veganska och raffinerat sockerfria glass var helt klart en av mina favoriter under mässan. Coconut Bliss har verkligen lyckats göra en glass som enligt mig är otroligt lik Ben & Jerrys. Fast Coconut bliss är gjord på kokosgrädde och utan massa ingredienser, som kan skada vår hälsan. Jag håller alla tummar och tår att den kommer till Sverige snart. Har typ fortfarande cravings efter den. Mums!

nordicorganicfoodfairnordicorganicfoodfair-2

Så klart var även mina kollegor och grundarna bakom Naturligtsnygg.se även där samt Brunsfrisörer med deras super shampo Bruns. Jag använder ju deras produkter varvat med Yarok. Mitt hår växer som ogräs. Bruns vann till och med två priser under mässan med deras nya schampoo nr 4 för hår som behöver en rejäl detox samt med deras nya styling produkt Hårsuffle. De är så grymma och Johannas pappa är ju den som står och producerar alla produkter. Du kan se dem på bilden ovan tagen med min telefon. Heja Bruns!

nordicorganicfoodfair-15nordicorganicfoodfair-16

Ett annat stånd som jag hängde vid var ett stånd med eko produkter från Sri lanka. De hade torkade frukter som papaya, annanas, jackfruit. Färsk pressade drycker med gurkmeja och ingefära. Jag drack alltså den du ser på bilden ovan med färsk pressad lime och ingefära i. Mums delux!

Mitt emot Sri lanka ståden stod en annan favorit till mig nämligen Karma Kombucha, där jag möte Renee Voltaire. Vi båda gillar Karma kombucha och deras nya fermenterade kokosyoghurt produkter med äkta vanilj i och en av med kakao. Ja du hör ju varför jag stannade där extra länge. Kul att träffa renee och hennes produktansvarig. (opps glömt vad han heter)

nordicorganicfoodfair-19nordicorganicfoodfair-20

Sist men inte minst på något sätt var ju även Linda Myrberg på plast, med hennes gudomliga råsafter som jag har skrivit om flera gånger innan. Hon har en ny detox box som jag ska prova tror jag.

Det var en bra mässa och många bra kontakter samlade jag in. Nu ska jag sluta för blir illa mående på tåget. Jag blir alltid det för tåget går så fort och mitt balans sinne får sig en törn. Har du också varit med om det? Kärlek Maya


 

 

A picture bomb from the Nordic organic food fair. A great fair that is B2B with lots of great companies and their products. I can really recommend it to anyone who wants to expand their business to other countries. I meet companies from all over the world with products like Coconut bliss vegan & sugarfree ice cream, gluten-free muesli from Ukraine to natural products like coffee scrubs from the UK and handmade shampoos from my hometown Lund. I had a blast and hope to see the products in Swedish stores soon. Have a great evening kisses Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *