Work harder – run faster – be stronger

Glad tisdag på er och hoppas att ni har haft en fantastiskt förmiddag! <3
Nu är jag äntligen tillbaka i mitt “workmode” and its on delux. Haha!

När jag har varit frånkopplad några dagar och låtit min hjärna vila brukar jag ofta komma tillbaka med massvis av idéer på hur jag vill förbättra mitt arbete och min tillvaro samt få saker och ting att flyta bättre i min vardag.
För att jag lättare ska kunna leva ett mera hälsosamt, harmoniskt och aktivt liv samt hela tiden sträva efter att bli en bättre version av mig själv har jag nu skapar bättre rutiner och ritualer i min vardag. Jag ser det som så att alla dagar är lika viktiga för mig just för att jag ska kunna få ut så mycket som möjligt av livet och därigenom ta ett steg varje dag mot en bättre hälsa och ett mera aktivt liv.
Att ha ritualer och rutiner i sin vardag är nyckel till ett mera framgångsrikt liv på alla sätt inom alla områden anser jag.
Dina dagar är ditt liv i miniatyr form så det du gör idag formar faktiskt din framtid. Orden du säger, tankarna du tänker, träningen du gör, kosten du äter samt valen du gör formar dig som människa och det ditt liv står för.

Så här kan en dag i mitt liv tex se ut

Min dag startar varje dag med att jag vaknar kl.06.00 och det första jag gör är alltid att stretcha och låta kroppen sakta vakna till liv på ett mjukt härligt sätt. Därefter är det dags för min dagliga morgonboost, nämligen en härlig stor kopp med varmt vatten blandat med Superfruits egen “Superboost” och ett par skivor ekologisk citron i. Under tiden jag njuter av denna fantastiska uppiggare funderar jag över hur min dag ska se ut.  För att vakna till ytterligare tvättar jag mig därefter noggrant i ansiktet och viger sedan ytterligare en halvtimme åt att fixa till mig för dagen. Det är viktigt att ta hand om sin hy och ge den rätt näring, glöm inte det kära följare.

Klockan 07.00 börjar min arbetsdag. Tidigt för vissa, men jag är en morgonpigg och morgonglad tjej som vill komma igång tidigt med dagen! De första 1-2 timmarna inleder jag framför datorn och mailar samt skriver dagens första inlägg. Därefter äter jag alltid min frukost kl.08.30 – 09.00, eftersom jag sällan är hungrig direkt när jag stiger upp på morgonen. Min frukost består alltid av en egen-mixad smoothie full med nyttigheter samt två kokta ägg bredvid. Efter frukosten har jag kommit igång på allvar och har all ork jag behöver. Detta vill jag därför ofta utnyttja genom cardioträning i form av lätt powerwalk, cykling eller jogging. Efter utförd aktivitet dricker eller äter jag ett lättare mellanmål. Kl.10.00 fortsätter min arbetsdag och håller på fram till ca kl.17.00 Däremellan äter jag givetvis lunch samt ytterligare ett mellanmål.

Under en arbetsdag är det jobb med B.A.B.Y. och Oslagbar Hälsa som är fokus. En arbetsdag för mig innehåller allt från att gå på diverse möten till att skriva flera inlägg samt att fortsätta hitta nya vägar till att inspirera och motivera människor på olika sätt. Jag jobbar samtidigt givetvis aktivt för att nå mina mål varje dag. Direkt efter jobbet går jag antingen till gymmet eller utför yoga någonstans där det för dagen passar. Jag aktiverar mig alla dagar i veckan på ett eller annat sätt mellan kl.17 och 19.

När jag till slut kommer hem äter jag en lättare nyttig middag kl.20.00 och varvar ofta ner tillsammans med Pontus om han är i Stockholm. kl.21.00 rundar jag av kvällen med att ägna en halvtimme åt att sätta mig och reflektera över nästkommande dag samt förbereder det som behövs. Kl.21.30 varvar jag ned och läser någon av mina favoritböcker alternativt umgås med Pontus för att runt kl.22.00 somna gott och återhämta mig väl.

Att få skapa sitt eget liv precis som man vill leva det är en magiskt känsla.
Live the life you love and love the life you live! <3

maya i grön

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *