Wohoo jag ska flytta!

Jag har flyttat förut under tiden jag bloggat, men denna gången känns extra speciell och rolig. Nu ska jag nämligen flytta till ett boende där jag kommer bo själv, vilket känns helt magiskt. Det är just därför jag vill dela min flytt med dig för lägenhet kommer du förhoppningsvis se mycket av i alla mina sociala medier. Jag hoppas att jag nu äntligen kan få lite inspiration och sätta igång min youtubekanal samt hålla kontinuitet.
Lägenheten är inte så stor, men den är väl planerad och väldigt fin. Wohoo jag ska flytta!

laga mat

Bild på mig är av Aboutthatlook.com

Jag har inga bilder på lägenheten än då jag flyttar först om några veckor, men jag lovar att uppdatera när jag väl har nyklarna och kan ta egna bilder. Lägenheten är på 41 kvm, men väldigt väl planerad. Jag har allt jag kan önska mig i den, diskmaskin, marmor kök för bra bilder och tvättmaskin i badrummet. Alltså att bara kunna tvätta hemma ska bli otroligt befriande och lyxigt. Tacksamheten är total!
Jag skrattade för mig själv när jag var och tittade på. Tänkte att jag måste vara lite arbetsskadad, då jag fick ett glädjerus när jag såg hur perfekt den är för allt kreativa arbete jag ska kunna göra i den. Då syftar till möjligheterna att filma bra matkontent till vloggen, alla snygga bilder till bloggen med allt marmor. Ja köket är marmor, så nice men ömtåligt. Ohhh all god matlaging jag kommer kunna göra till kanalen, jaaaa! Jag är så taggad att börja inspirera med mat igen. Har verkligen saknat det.
Är jag knäpp när jag tänker så!? Ja oavsett är ju mitt arbete mitt liv. Mitt boende blir ju en del av mitt kontor, därför är det nu skönt att flytta till ett helt “nytt” kontor/boende.  Att denna lägenheten kom till mig är så underbart. Tack, tack och tack för det! Snart är det dags för nästa kaptiel i livet och det är så välkommet. Puss Maya


 

I moving!
I have no pictures of the apartment since I first move in a few weeks, but I promise to update when I have the keys and can take my own pictures. The apartment is 41 sqm, but very well planned. I have everything I could wish for in it, dishwasher, marble kitchen for good pictures and washing machine in the bathroom. Just being able to wash at home will be incredibly liberating and luxurious. The gratitude is real!
I laughed at myself when I saw the apartment for the first time because the first thing I thought about was how perfect it was for all the creative work I could do in it. Film good food contest for the vlog, beautiful pictures for the blog with all the marble and good light that is available. Ohhh yay, all good cooking that I going to make for the channel, yaasss. I’m so psyched to start inspiring with food again. Have really missed it!
Am I weird to think like that!? No matter if I am my work is my life. My accommodation becomes apart of my office, so it’s nice now to move to a completely “new” office/accommodation. Soon it’s time for the next captain of life and it’s so welcome. Kiss Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *