Jag testar kosttillskottet StressBalans från Holistic!

Alltså det här året kommer nog till historien som ett av det mest stormiga åren i mitt liv. Jag har varit med om mycket i mitt liv och värre har det varit, men denna berg och dal banan som har pågått känslomässigt i år har varit otroligt dränerande. Oh herre gud jag börjar bli en aning utmattad i själen. Känner att jag behöver lite semester. Några dagar eller en vecka i solen hade gjort susen just nu. Vi får väl se när ekonomin tillåter det. Istället för semester just nu har jag ett knep, förutom meditation, träning och sömn, dricker jag Stressbalans från Holistic. Jag har testat dessa örtdroppar och det fungerar riktigt bra faktiskt.

stressbalans-2stressbalans-4stressbalans-6

Detta kosttillskott fick jag för första gången prova på Yoga games förra året i Holistics monter, men funderade inte riktigt över att införskaffa det då. Nu ett år senare när jag och Ivan sitter och spelar in podcast hemma hos honom ställer han fram ett glas och jag dricker upp det direkt. Jag driver inte när jag säer att redan efter 10 min kände jag skillnad. Jag blev mera allert & kände mig mera fokuserad. Det märktes tydligt så jag var tvungen att genast kolla upp hur Stressbalans fungerar och illa kvickt införskaffa mig en flaska.

Så här står det på Holistics hemsida:

Ett kosttillskott i form av flytande örtextrakt med välkända adaptogener. Ashwagandha, rysk rot, schisandra och rosenrot är dessa ingredienser.

”En adaptogen är ett biologiskt ämne som ökar kroppens förmåga att anpassa sig till olika negativa faktorer som påverkar den. Adaptogener har en normaliserande inverkan på kroppens funktioner och stödjer system som påverkas av stress.”

Det betyder att en adaptogen kan stimulera kroppen att öka produktionen av ett ämne som den behöver för att komma i balans. Adaptogen kan även minska produktionen av samma ämne, om kroppen behöver det för att komma i balans.

Ashwagandha och rysk rot bidrar till att hjälpa kroppen att hantera stress och att bibehålla fysisk och mental balans och kan bidra till mer fysisk och mental energi. Rysk rot stödjer kroppens immunsystem. Schisandra kan öka en persons förmåga att anpassa sig till stress. Rosenrot hjälper kroppen att anpassa sig till emotionell stress och fysisk ansträngning. Lakritsrot är en betydande antioxidant. Den hjälper till att behålla ett mentalt lugn. Hjälper att bibehålla ett starkt nervsystem. Den stödjer regleringen av blodsockret. Stödjer normal funktion av binjurar. Stödjer kroppens adrenalinproduktion. Stödjer hela det reproduktiva systemet.

Med andra ord så är detta kosttillskott anpassat för mig just nu. Jag har definitivt haft min beskärda dela av emotionell stress, mitt imunförsvar har varit lågt pga av all emotionell stress samt att mina binjurar har varit överbelastade på kupen. Känner du också igen dig på någon av mina symptomer så kanske det är värt att prova StressBalans och se om det hjälper även dig. Jag kan varmt rekommendera dessa örtdroppar och vill du ta det så skulle jag börja slow, alltså ta några droppar och prova en gång först för att sedan känna in om det är något för dig. Lycka till puss Maya


So this year will probably be known as one of the most stormy years of my life. I’ve been thru much in my life, but this rollercoaster ride has been an emotional one. I am starting to get a bad fatigue in my soul. I feel that I need some vacation. A few days or a week in the sun would be great right now. We’ll see when my economy allows that. Instead of vacay right now I have a trick, in addition to meditation, exercise, and sleep I am trying stress balance from Holistic. I have tried these herb drops and they work really well indeed.

When I and Ivan were sitting and recording our podcasts at his house put a glass in front of me and I drink it up straight away. I’m not kidding when I say that after 10 minutes I felt a huge difference. I became calmer and felt more focused. It was clearly interested in this products so I had to immediately check out how Stress Balance works.

Here’s how it works according to Holistic:

A dietary supplement in the form of liquid herbal extracts with well-known adaptogens. Ashwagandha, Russian root, Schisandra, and Roseroot are these ingredients.
“An adaptogen is a biological substance that increases the body’s ability to adapt to various negative factors that affect you. Adaptogens have a normalizing effect on the body’s functions and support systems that are affected by stress. “
This means that an adaptogen can stimulate the body to increase the production of a substance it needs to balance. Adaptogen can also reduce the production of the same substance if the body needs it to balance.

In other words, this dietary supplement is customized for me right now. I’ve definitely have had my share of emotional stress, my immune defense has been low because of all emotional stress and my adrenal glands have been overloaded as a result. If you also feel familiar with any of my symptoms, maybe it’s worth trying out Stress Balance and see if it also helps you. I strongly recommend these herb drops and if you want to take them. I would start slowly, take a few drops and try it once and then know if it’s something for you. Good luck Kiss Maya

Follow:
We are in this together so please share:

2 Comments

 1. Johan
  20 October 2021 / 17:51

  Hej. Hur gick det med StressBalans från Holistic?
  Jätteintressant att få veta?
  // J

  • Maya Nestorov
   Author
   21 October 2021 / 18:13

   Hej Johan! Ja det var ett tag sedan jag provade den, men jag kan komma ihåg att adaptogenerna var väldigt bra. Kände skillnad och fick en helt annan balans. Jag skulle absolut rekommendera stress-balans. Tack för att du frågar. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *