Har jag lyckats uppfylla mina nyårslöften inför 2017

Igår hittade jag en lista som jag faktiskt gjorde i slutet av 2016, där jag listade saker som jag hoppades på att åstadkomma under 2017. Har jag lyckats bocka av listan, vad tror du? Kanske dags att göra en ny lista inför 2018 och lägga in nästa växel på de punkterna jag inte lyckades göra.

mayaninni

Ska jag vara ärlig är jag imponerad över hur många punkter jag faktiskt lyckades genomföra och kommer fortsätta att bygga på 2018. Visst var det en del som jag inte ens har gjort, men de har jag tankarna på inför 2018 faktiskt.
Detta året har inte direkt blivit som jag hade trott, utan det har varit ett ortoligt tranformerande år för mig. Mycket jag har gått igenom och bearbetat, vilket har lärt mig många läxor men fy för vad jag har mått dåligt. Jag hoppas på bättre tider snart och ny kraft. Med det sagt vill jag nu förvarna att December kommer vara lite av en oregelbunden månad när det kommer till bloggen och mina sociala medier för jag känner att jag behöver ta lite ledigt och fokusera på mig. Jag kommer fortfarande sikta på att blogga varje dag och uppdatera, men kan inte lova för det är mycket förändringar just nu och behöver fokusera.
Hur som här kommer min lista som jag klippt in och vill du läsa hela inlägget kan du klicka här.

Min lista är lång så här kommer några av mina nyårslöften & önskningar inför 2017:

Jag vill & kommer försöka 2017 att…

 • Utveckla allt som jag börjat med 2016. Den har jag gjort tycker jag!
 • Göra mera vloggar & matvloggar. Jag har faktiskt två fantastiskt roliga samarbete, som kommer kunna hjälpa mig med både bra foto & video. Så, jag är taggad att sätta igång. Du får gärna skriva till mig & berätta om du vill att jag ska vlogga om något speciellt. Alla förslag uppskattas! Vilka samarbeten det var minns jag inte, men jag har gjort några matvloggar fast inte ens i närheten av vad jag hade hoppats på.
 • Hitta på mera skoj tillsammans med min platform & alla grymma bloggare på Naturligtsnygg.se. Nja den är tveksam. Vi har inte gjort så mycket ihop, utöver våra träffar och Green beauty day!
 • Bygga klart på min hemsida. Den här har jag inte gjort alls, men kommer att göra 2018 med all säkerhet. 
 • Inspirera dig mera & komma närmare dig som läsare. Det tycker jag att jag gjort. Vad tycker du?
 • Träffa likasinnade tjejer att vara kreativ tillsammans med. Denna här har jag också gjort. 
 • Resa minst varannan månad till världens alla hörn. Nja detta har jag inte uppfyllt alls, tyvärr.
 • Lära mig att surfa. Denna här är också inte uppfylld. Tyvärr!
 • Skapa ännu mera positiva minnen & leva ännu mera nu samt fullt ut. Jag får säga att jag har levt mycket mera här och nu, men kanske inte skapat positiva minnen direkt. 
 • Skippa alla rädslor. Denna har jag definitivt gjort till 100%. Större delen av året har bestått av att transformera mina rädslor. 
 • Inspirera med mat över hela världen. Inte uppfyllt den här som jag hade önskat, men jag ger inte upp.
 • Utbilda mig till rawfood & detox kock. Nej ingen utbildning blev det, men det kommer jag med stor sannolikhet att göra 2018. Yaay!
 • Börja snickra på en bok. Ja denna har jag börjat arbeta på men är långt ifrån klar. Jag fortsätter 2018.
 • Utveckla min youtube kanal ännu mera. Det har jag gjort, även om den har hamnat på is just nu. Den kommer komma igång snart igen. 
 • Snickra en podcast. Ja en podcast har ju jag och Ivan startat. Du hittar den här – klick!

Bild av Aboutthatlook.com


If I would be honest, I’m impressed by how many points on my 2017 wishlist I actually managed to complete and will continue to build on in 2018. There are points I did not even do, but I will continue with them in 2018.
This year has not become what I had in mind. It has been a transforming year for me. I have been going through a lot which has taught me many lessons for life. I hope for better times soon and new power. With that said, I want you to keep in mind that December will be a bit of an irregular month when it comes to the blog and my social media because I feel I need to take some time off and focus on me. I will still aim to blog every day and update, but I cannot promise because there are many changes right now and I need to focus.
Now here is my list that I made at the end of 2016.

I want & will try 2017 to …

Develop all that I started in 2016. I’ve done that I think!
Make more vlogs & food blogs. I actually have two amazing fun co-operation, which will help me with both good photo and video. So, I’m going to get started. Feel free to write to me & tell me if you want me to talk about something special. All suggestions are appreciated! What that collaboration was I do not remember. I’ve made some food blogs, but not even close to what I had hoped.
Have more fun with my platform & all the awesome bloggers at Naturligtsnygg.se. Well, this is doubtful. We have not done so much together.
Build my website. I have not done this at all, but will certainly do that for 2018.
Inspire more and come closer to you as a follower. I think I did that. What do you think?
Meet like-minded girls to be creative along with. This I have done.
Travel at least every two months to all corners of the world. I have not fulfilled this at all, unfortunately.
Learn how to surf. This is also not done.
Create even more positive memories and live even more now and fully. I can say I’ve lived a lot more in the now.
Skip all my fears. I definitely made this to a 100%. Most of the year has consistently transformed my fears.
Inspire with food all over the world. I did not do this.
Educate myself to be a raw food & detox chef. No, but I’m very likely will in 2018. Yaay!
Start making a book. Yes, I’ve started working on this, but I’m far from being ready. I will continue in 2018.
Develop my youtube channel even more. I’ve done that, even though it’s been a little slow progress. It will get started again soon.
Make a podcast. I and Ivan have started one in Swedish.

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *