Vilken kamera använder jag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
My new favorite Olympus OMD E-M5II
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olympus Pen PL 5

Alla bilder ni ser på bloggen är tagna utav mig och det är hårt arbete bakom, men det är otroligt roligt att fota. Hade någon berättat för mig för ca 2 år sedan att jag skulle fota och skriva så pass mycket som jag göra idag, hade jag skrattat. Idag skulle jag inte byta ut det jag göra för något annat, jag älskar verkligen mitt arbete och är otroligt tacksam för att jag får göra det här varje dag.

Jag har flera gånger fått frågan vad det är för kamera jag använder när jag tar alla mina matbilder framför allt. Så givetvis vill jag svara på era frågot och dela med mig av mina rekommendationer.
Jag har provat många olika kameror och tycker väl att smaken är som baken. Min allra första kamera var en olympus och jag älskade verkligen den. Tyvärr blev den stulen när jag var “globetrotter” under några år efter gymnasiet och sedan dess har jag saknat den.
Men, så i början av min blogg karriär vann jag den vita Olympus Pen kameran och nu har jag givetvis bara använt olympus.
Olympus Pen är en utmärkt blogg kamera, då den är lätt, tar bra bilder och är super snygg! Mitt nya tillskott till kamera familjen är min nya favorit – OMD E-M5II. Den tar magiska bilder och man kan göra super bra filmer.
Olympus är definitivt min rekommendation om du som jag arbetar med foto och bloggar dagligen. Börja med en pen och lär känna funktionerna samt kameran. Uppgradera sedan och testa dig fram till din favorit!

I totally love Olympus!


All images you see on the blog are taken by me and it is hard work that lays behind, but it’s incredibly fun to shoot. Had someone told me about 2 years ago that I would take pictures and write as much as I do today, I would have laughed. Today I would not change it for the world,  I really love my work and am incredibly grateful that I get to do this every day.

I have repeatedly been asked what kind of camera I use when I take all my food images mainly. So of course, I want to respond to your questions and share with you my recommendations.
I have tried many different cameras and the taste is of course different. My first camera was an Olympus and I really loved it. Unfortunately, it got stolen when I was a “globetrotter” for a few years after high school, and since then I missed it.
But, in the beginning of my blog’s career, I won the white Olympus Pen camera, and now I’ve obviously only used Olympus.
Olympus Pen is an excellent blog camera, as it is easy, takes good pictures and is super stylish! My new additions to the camera family is my new favorite – OMD E-M5II. It takes magical images and you can do super good films.
Olympus is definitely my recommendation for you that work with photos and blog daily. Start with the pen model and get to know the functions and the camera. Then upgrade and test your way to your favorite!

In totally <3 Olympus!

Follow:
We are in this together so please share: