3 hälsosamma produkter som alltid finns i mitt skafferi

Hej fina ni! <3
Alla har vi favorit produkter som vill köper om och om igen. Jag har valt ut tre av mina hälsoprodukter som jag alltid har hemma i skafferiet och använder nästintill dagligen. Dessa tre grejer får min kropp att må topp och bidrar till min Oslagbara Hälsa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cold pressed fairtrade coconut oil

Raw kallpressad ekologisk Kokosolja är något som jag alltid har hemma, då det är en allt i allo olja. Jag använder den att baka med, har en klick i mitt kaffe, smörjer in kroppen, smörjer sår eller gurglar munnen för fräscht tandkött.
Kokosolja är anti-inflammatorisk, fettförbränande och närande för hud och hår. Denna “mirekale” olja enligt mig är något alla borde ha hemma. Just Lucy Bees olja tycker jag smakat bäst och mest kokos. Jag älskar kokos i allt! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Chia seeds

Chiafrön i lagom dos är ett perfekt energi tillskott för oss tränande människor. Genom att äta två msk bötlagda chia frön innan träning får du en bra energiboost och orkar springa längre eller träna hårdare. Chiafrön innehåller bra fetter, fiber och protein. Dessa små frön har en hög halt kalorier och näring så du behöver inte äta speciellt mycket för att orkar. Jag brukar använda chiafrön i min smoothie, göra sylt av eller baka med. Det är definitivt ett superfrö!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Green ecological powder with berries

Gröntpulver från Friway fyllt av antioxidanter, klorofyll, vitaminer och mineraler är något jag alltid har hemma. Att dagligen dricka klorofyl gör min kropp glad och jag mår väldigt bra i magen. Mitt system fungerar bättre och jag håller mig frisk året om.
Klorofyll har många välgörande egenskaper som att stödja produktionen av röda blodkroppar samt bidra till ett starkt immunförsvar. Klorofyll kan också förhindra bakterietillväxt och göra det möjligt för kroppen att producera enzymer som skyddar mot allvarliga sjukdomar.

Välj rätt produkter för just din hälsa!
Kramar Maya

English

Sorry my lovlies, You have to use google translate for this one.
Have awesome day <3

Follow:
We are in this together so please share: