Vegansk och glutenfri brunch ala mig!

Har du läst mitt inlägg om mitt hår? Min tjejkompis Julia plattade ju mitt hår och det blev helt galet… alla har kommneterat det. I det i lägget nämnde jag en brunch som jag bjöd Julia på och den kommer här. Vegansk och glutenfri brunch

Vegansk och glutenfri brunch. Jag bakade kikärtsbullar, gjorde egen sellerijuice och morotsshot. Vi åt en smoothie bowl gjord på jordgubbar, avokado,vaniljpulver, kanel och en salig blandning av alla möjliga superfood pulver som jag hade hemma. Vi skivade honungsmelon, grönsaker och serverade kokta ägg med vasrin stor kopp örtte. Yum!
Receptet till kikärtsbullarna la jag upp för några veckor sedan, men det kommer här ingen. Det är ett recept helt utan mjöl och tro det eller ej men bullarna blev så bra. En mycket lyckad brunch ala Maya.

Receptet på morots-shoten: 5 morötter + 5 cm ingefära + 1 chili + 3 rötter gurkmeja + en nypa svartpeppar. Juica och voila så har du en fräsch hälsoshot. Svårare än så är det inte. Jag går aldrig efter något recept utan freestylar mig fram. Lycka till!

Vegansk och glutenfri brunch
Vegansk och glutenfri brunch
Vegansk och glutenfri brunch

Have you read my post about my hair? My friend Julia helped med cut, style and flattened my hair and the result was crazy … everyone has commented on it. In that blog post, I mentioned a brunch that I made for Julia and the pics you can now see above…

I baked chickpea buns, made my own celery juice and carrot shots. We ate a smoothie bowl made of strawberries and avocados, we ate melon, sliced vegetables and boiled eggs with a large cup of herbal tea each.

The recipe for the chickpea buns I posted on the blog a few weeks ago, but here is it again. It is a recipe completely without flour and believe it or not but the buns were so good. A very successful brunch ala Maya.

The recipe for the carrot-shot is: 5 carrots + 5 cm ginger + 1 chili + 3 roots turmeric + a pinch of black pepper. Use a slow juicer and voila you have a fresh healthy shot. It is not more difficult than that. I never follow a recipe I always freestyle. Good luck! Love Maya

Följ:
SHARING IS CARING:

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *