Oslagbara aktiva stunder

IMG_0512

Glad söndag oslagbar vänner! Har ni det bra ute i solen?
Själv har jag en hel del att stå i inför kommande vecka (solen får vänta en stund) med Sthlm beauty week, event som ska förberedas och rawfood som kall bakas samt min födelsedag som är på tisdag. Hehe, känns inte som att jag riktigt har tid att fylla år. Jag ska dock inte klaga, för allt hårt arbete det senaste året börjar äntligen ge skörd och nu vill jag bara flyta med och njuta trots att det är mycket att göra.
Jag är så tacksam för allt som händer just nu och jag kan bara säga att följ era drömmar mina oslagbara vänner för allt är möjligt!

Om ni vill hålla er uppdaterade på allt galet skoj jag hittar på glöm inte att följa mig på alla mina sociala medier. Ni hittar mig på bla instagram, youtube, facebook som Oslagbar Hälsa och facebook som rawfood köket.  Jag finns även på twitter, pintrest och google plus.

Lägg bort tlf idag och spana in Oslagbar Hälsa imorgon istället. Njut av solen och värmen nu!
Kramar Maya

English

Happy Sunday unbeatable friends! Are you having a good time in the sun?
I have a lot to prepare for next week (the sun will have to wait a while) with Sthlm Beauty Week, events that have to be prepared and rawfood that has to be made and of course my birthday that is on Tuesday. Hehe, I do not feel that I really have the time to celebrate my birthday. But I will not complain, for all the hard work over the past year is finally starting to give in and now I want to just go with the flow and enjoy even though it is a lot do.
I am so grateful though for everything that is happening right now. Keep following your dreams unbeatable friends for everything is possible!

If you would like to keep yourself updated on all the crazy fun stuff i will be doing do not forget to follow me on all my social media. You can find me on instagram, youtube, facebook as Oslagbar Hälsa and facebook as rawfood köket.   I’m also on twitter, pinterest and Google Plus.

Enjoy the sun and the heat!
Xoxo Maya

Follow:
We are in this together so please share: