Välkomen till min nya platform!

Välkomen till min platform bästa du! Wooohooo Idag lanserar jag officiellt min egna platform och blogg. Jag är sååå taggad och glad över detta och har länge arbetat med att få ihop alla bitar på den. Jobbar lite fortfarande för att få ihop allt. Alltså det är inte lätt att vara allt på en gång, hehe. Support, hemside byggare, webshops ansvarig, redaktör, journalist, ja kärt barn har många namn. Dock ska jag inte klaga för jag är såå glad.
Detta innebär att jag nu lämnar Naturligtsnygg och det känns ju så klart lite sorligt, men jag är tacksam för allt jag gjort med dem. Älskar den platformer fortfarande. Dock var det dags att ta nästa steg och bli helt egen.

Så, från och med nu hoppas jag att vi ses här! Alltså tack alla ni som följt mig och stötta mig sedan jag började blogga för snart 5 år sedan. Tack ni som har hittat till mig under vägens gång och tjoohooo till alla er som hoppar på tåget nu. This is going to be a great party!

Välkommen, nu kör vi! Joina gärna min magiska “tribe” för att få mina uppdateringar från bloggen first. Puss


Welcome amazing You! Wooohooo Today I officially launch my own platform and blog. I am super excited and happy about this and I have been working on this for a long time getting all the pieces together. Still working to get everything together. So it’s not easy to be all at once, hehe. Support, website builder, webshop responsible, editor, journalist, yes a dear child have many names (a saying in swedish) However, I will not complain because I am so happy. This means that I now leave Naturligtsnygg and it feels a bit sad, but I’m grateful for everything I have done with them. Love the platform still. However, it was time to take the next step and become my own.

So, from now on I hope we will be seen here! So thank you all who followed me and support me since I started blogging almost 5 years ago. Thank you who have found me during the journey and tjoohooo to all of you who are jumping on the train now. This is going to be great party!
Welcome, now we take off! Join my loving “tribe” above to get my updates from the blog first. Kiss kiss

Follow:
We are in this together so please share:

2 Comments

 1. Kasia
  1 March 2019 / 19:31

  Wow! Vilken fin hemsida! Grattis Maya!

  • Maya Nestorov
   Author
   1 March 2019 / 21:11

   Tack Kasia 🙂 Vad kul att du tycker det. Jag har byggt och byggt några månader nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *