Boka Maya för uppdrag

Vem är jag – Holistisk wellness konsult med hållbart tänk samt fokus på kvinnor

Söker du som privat person eller företag hjälp, kunskap och inspiration inom wellness utifrån ett holistisk perspektiv har du hittat rätt. Boka Maya för uppdrag hittar du längre ner.

Jag utför uppdrag inom bl.a. dessa områden

Mat – gluten, mjölk samt raffinerat sockerfri kost med fokus på grön mat (veganskt eller vegetariskt). Rawfood rätter och desserter är också ett alternativ.

Företag – Behöver du som företag, restaurang, cafe eller hotel hjälp med frukost och brunch menyn eller kanske inspiration till ett mera grönt och glutenfritt matbord då kan ni boka mig nedan.

Privat personer – Behöver du en coach eller mentor, som hjälper dig med mera kunskap kring grön kost? Vet du inte hur du skall tänka när du handlar gluten, mjölk och raffinerat sockerfria produkter? Ingredienser och innehåll kan vara en hel vetenskap. Du vill göra en förändring, men vet inte var du ska börja. Jag hjälper dig att kickstarta din nya livsstil – total food makeover!

Receptkreatör och matfotograf – Allt mitt content skapar jag själv och kan även göra så för dig.

– Let food be medicine and medicine be food, Hippocrates –

Mindset – spiritualitet, intuition, energi och healing
Jag hjälper dig att hjälpa dig själv komma i kontakt med din intuition och ditt livssyfte. Jag utför grupp eller privatsession. Jag tar fram din kvinnligakraft, sensualitet och kreativitet. Med mitt stöd rena, rensar och bearbetar du dina trauman och höjer din energi medvetet genom energiarbete och energihealing. Bli den bästa versionen av dig själv!

Meditation/Andning – Djupandnings-tekniker för att släppa taget om dina inre demoner. Olika typer av meditationer för att landa i dig själv. Jag hjälper dig att förstå varför det är viktigt med andning och meditation samt tillhanda håller med verktyg för att bibehålla dina nya rutiner. Anordnar klasser och workshops.

Movement – Yoga, pilates och dans. Anordnar klasser och workshops

Grön skönhet – hur skall du tänka kring val av naturliga och ekologiska produkter. Behöver du hjälp med att rensa ut och byta mot bättre produkter i köket och badrumsskåpet. Hur gör du? Allt för att du ska kunna ta hand om dig själv, djuren och naturen samtidigt.

Övrigt uppdrag

Föreläsningar – Inom alla ovanstående ämnen kan du även boka mig för en workshop eller inspirationsföreläsning

Moderator och konferencier – boka Maya som konferencier och moderator till ditt nästa event.

Frilansjournalist och skribent – Jag är alltid öppen för olika typer av frilansarbete inom alternativ och holistiskt Wellness. Boka gärna mig för olika uppdrag både live, video och i skrift.

Varumärkesbyggande, affärsutveckling, SEO och Sociala medier – struktur kring hur du som nybörjare bygger upp din egen plattform/varumärke. Vad behöver du tänka på för att sticka ut och skapa resultat. Hur SEO optimerar du lättast för att få större spridning samt vad behöver du tänka på för att skriva bra klickbara rubriker.

Är jag den du söker så tveka inte att boka mig för uppdrag. Jag är alltid öppen för nya sätt att samarbeta på och skräddarsyr gärna paket enligt dina önskemål.

Jag ser fram emot att höra från dig. Med kärlek Maya