Boka Maya för uppdrag

boka maya

Vem är jag – Holistisk wellness konsult med hållbart tänk samt fokus på kvinnor

Söker du som privat person eller företag hjälp, kunskap och inspiration inom wellness utifrån ett så hållbart och holistisk perspektiv som möjligt har du hittat rätt. Boka Maya för uppdrag hittar du längre ner.

Jag utför uppdrag inom bl.a. dessa områden

Mat – gluten, mjölk samt raffinerat sockerfri kost med fokus på grön mat (veganskt eller vegetariskt). Rawfood rätter och desserter är också ett alternativ.

Företag – Behöver du som företag, restaurang, cafe eller hotel hjälp med menyn/frukost buffen eller kanske inspiration till ett mera grönt och glutenfritt matbord då kan ni boka mig nedan.
Privat personer – Behöver du hjälp och mera kunskap kring grön kost? Vet du inte hur du skall tänka när du handlar gluten, mjölk och raffinerat sockerfria produkter? Ingredienser och innehåll kan vara en hel vetenskap. Du vill göra en förändring, men vet inte var du ska börja. Jag hjälper dig att kickstarta din nya livsstil – total food makeover!

– Let food be medicine and medicine be food, Hippocrates –

Mindset – spiritualitet, intuition, energi och healing
Jag hjälper dig bl.a att komma i kontakt med ditt högre jag, din intuition och ditt livssyfte. Allt för att du ska våga leva din dröm fullt ut. Jag tar fram din kvinnligakraft, sensualitet och kreativitet. Tillsammans rena, rensar och bearbetar vi dina trauman och höjer din energi medvetet genom energiarbete och energihealing. Bli den bästa versionen av dig själv!

Movement – Yoga, pilates och dans

Meditation/Andning – Djupandnings-tekniker för att släppa taget om dina inre demoner. Olika typer av meditationer för att landa i dig själv. Jag hjälper dig att förstå varför det är viktigt med andning och meditation samt tillhanda håller med verktyg för att bibehålla dina nya rutiner.

Grön skönhet – hur skall du tänka kring val av naturliga och ekologiska produkter. Behöver du hjälp med att rensa ut och byta mot bättre produkter i köket och badrumskåpet. Hur gör du? Maya hjälper dig. Allt för att du ska kunna ta hand om dig själv, djuren och naturen samtidigt.

Övrigt uppdrag

Föreläsningar – Inom alla ovanstående ämnen kan du även boka mig för en workshop eller inspirationsföreläsning

Moderator och konferencier – boka Maya som konferencier och moderator till ditt nästa event.

Varumärkesbyggande och Sociala medier – struktur kring hur du som nybörjare bygger upp din egen plattform/varumärke. Hur SEO optimerar du lättast för att få större spridning samt vad behöver du tänka på för att skriva bra klickbara rubriker.

Frilandsjournalist och skribent/krönikor – Jag är alltid öppen för olika typer av frilansarbete inom alternativ och holistiskt wellness. Boka gärna Maya för olika uppdrag både live, video och i skrift.

Är Jag den du söker så tveka inte att boka mig för uppdrag. Jag är alltid öppen för nya sätt att samarbeta på och skräddarsyr gärna paket enligt dina önskemål.

Jag ser fram emot att höra från dig. Med kärlek Maya
Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *