Unnade mig Esse lyx ansiktsbehandling inför sommaren!

I sponsrat samarbete med JJ skin and beauty!

Heeejj på dig! Hur mår du? Jag kände att det var dags att titta in och berätta om en helt underbar ansiktsbehandling jag gjorde förra veckan hos älskade Johanna som arbetar med Esse probiotisk hudvård. Jag vill verkligen rekommendera denna behandling och det är just därför jag var tvungen att titta in och berätta för dig. Alltså min hy efteråt… wow!

Utöver behandlingen mår jag bra, men jag måste säga att det är skönt att ta en paus från sociala medier så här. Jag har absolut inte glömt dig och kommer inte att sluta blogga eller använda mina sociala medier, men denna sommaren kommer vara lite av en gråzon gällande mina sociala medier, bara så att du vet. Vill du följa mig mera frekvent följ mig på instagram @mayanestorov.

Nu tillbaka till Esse lyxbehandling, som var så bra!

fullsizeoutput_3103 fullsizeoutput_3104

Jag gjorde Lyx behandligen hos Johanna Jonehed på JJ skinandbeauty. Salongen ligger på Östermalm och heter Iuveness. Johanna erbjuder just nu 20% dessutom på alla hennes behandlingar så det var ju bara att slå till och hennes priser är otroligt bra. Hon erbjuder bla Esse ansiktsbehandling (ren hudvård med probiotika för huden), shellack manikyr och pedikyr, vaxning, masssage och lash lift, som tydligen ska vara super bra om man vill ha längre fransar. Vill du hitta henne så gå in på bokadirekt och sök på Iuveness eller spana in hennes instagram @jj.skinandbeauty

Behandligen jag gjorde inkluderade en ansiksbehandling, en mindre massage, handmassage och fotmassage. Allt som allt tog det 90min och var helt underbart. Jag älskar Esse hudvård och använder en del av deras produkter hemma, men nu när jag fick prova deras skrubb och mask så är jag såld. Måste inhandla deras produkter snart.

Hursom rekommenderar jag verkligen att göra en ansiktsbehandling nu innan sommaren. Ge huden en boost och införskaffa bra hudvård för solenstrålar och saltvatten kommer sätta sina spår. Njut av vädret och glöm inte att ta hand om dig. Puss Maya


 

Hi darling! You have to use the translation tool this time. Xoxo

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *