Tre smink favoriter som är perfekta julklappar

För dig som har missat det totalt har vi en webshop här på Naturligtsnygg.se, där vi bara säljer rent & mestadels ekologiskt makeup, hudvård & hårvård. Det är i min mening den bästa shopen för rena produkter som du kan hitta online & det tycker jag inte bara för att jag bloggar här utan det säger jag helt ärligt. Därför har jag nu satt ihop tre smink favoriter till dig, som du kan hitta i vår shop som kan bli perfekta julklappar. Bild på mig tagen av Aboutthatlook.com

fullsizeoutput_1d75
Läppstiftet från Lily lolo, som ger dig vinröda läppar är mitt absoluta favorit läppstift just nu. Jag är besatt och skulle verkligen vilja ge bort alla Lilys läppstift i julklapp. Du hittar det här!

fullsizeoutput_182e
Unes mascaror har jag gjort ett test på och det kan jag utan tvekan säga är det bästa eko mascarorna du kan hitta just nu. De håller mycket bra och finns i olika sorter för olika önskemål. Videon, där jag recenserar UNEs mascaror hittar du här & vill du klicka hem dem som julklapp kan du klicka här.

fullsizeoutput_1aea
Jag vill även slå ett slag för Lily Lolos ögonskuggor i dessa magiska färger. Mörka, guldiga, bruna & smaragdgröna. Passar perfekt till nyår skulle jag säga när du har någon snygg glittrig blåsa på en pampig fest. Jag är besatt av alla dessa färger och längtar tills jag ska göra en tutorial med den gröna. Min recension av dessa ögonskuggor hittar du här & är du sugen på någon av dem kan du klicka dig vidare här.

Ett litet rim från mig ❤️

Med detta makeup kommer du att skina & bli kallad den fina. Du har både läppstift, mascara och skugga. Med dessa produkter kommer du aldrig att kugga. Lycka till med ditt shoppande! Kärlek Maya


 

Merry xmas! 
Here you have three of my favorite clean & eco makeup. Perfect as xmas gifts!

Happy xmas shopping galls! Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *