Torrt, solskadat och livlöst hår – här har du bästa leave-in produkterna!

Hej bästa och finaste! Hur mår du i sommarsolen?
Själv mår jag toppen och är faktiskt påväg ner till Skåne “as we speak” för att njuta ännu mera av vår svensksommar. En av mina absolut äldsta vänner gifter sig nämligen imorgon och det ska bli otroligt fint att få dela deras dag ihop.
Inför bröllopet vill jag ju “look my best” och då behöver jag dessvärre rädda mitt just nu torra och solskadade lockiga hår. Eftersom vi har den bästa webshopen på naturligtsnygg.se har jag två fantastiska leave-in produkter som kommer ge mitt hår precis den räddning jag behöver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yarok feed your ends & John master organics green tea & calendula conditioner är två av de bästa ekologiska leave-in balsamen jag testat. Yaroks balsam använder jag till alla tillfällen och den min favorit av dem två, även om jag gillar båda. Yaroks balsam använder jag efter att jag tvättat håret, under dagen för att fräscha upp eller innan jag beger mig ut på stan. Den ligger oftast alltid i min väska.
Johan master organics fungerar på samma sätt som Yarok, men jag använder den nästan bara efter att jag duschat som en finish. Den är lite tyngre för håret, lite dyrare men också lite drygare så man behöver inte spreya så mycket. Både dessa leave-in balsam ger mycket fukt och en flawless finish, som ger ett friskare hår.

Mitt hår är en del av min personlighet så dessa två är en bra investering för mig. Kramar Maya


Yarok Feed Your ends leave-in conditioner & John Masters Organics Green Tea & Calendula Conditioner are two of the best organic leave-in conditioner I’ve tested. Yaroks conditioner I use for all occasions and is also my favorite of those two, though I like both. Yaroks conditioner I use after I washed my hair, during the day to freshen up or before I go out in town. It is usually always in my bag.
John Masters Organics works the same way as Yarok, but I use it almost only after I showered as a finish. It is a bit heavier for the hair, a bit more expensive but also a little more economic, you do not need to spray so much to have an effect. Both these leave-in conditioner provides moisture and a flawless finish which provides a healthier hair.

My hair is part of my personality so these two are a good investment for me. hugs Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *