Purobio – italienskt smink för naturlig skönhet

Hej vackra du! ♥
Sedan jag började blogga på Naturligtsnygg.se har mitt intresse för naturligt skönhet/smink verkligen ökat, vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi har världens bästa webshop med just ekologiskt- och naturligt smink. Har du hunnit spana in den, om inte så gör det här!

PuroBio är ett ekologisk, veganvänligt och nickelfri makeup från Italien. Produkterna är milda och speciellt lämpliga för känslig hy.
Alla deras produkter har certifierade ekologiska råvaror och mineraler, samtliga produkter är fria från silikoner, vaselin, parabener, syntetiska konserveringsmedel och parfym. Ett smink märke perfekt i min smak!

naturligt smink purobio

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag håller just nu på att testa deras produkter och här är ett urval av mina favoriter samt hur jag använder dem.

1. PuroBio eye shadow nr 05 är en skimrande mörk bronze skugga, som jag har använt både till vardags & fest. Den ger en lätt glänsande effekt och är perfekt precis ovanför ögongloben. Jag älskar alla färger som är bronze, brun, beige, röd etc så denna skuggan är en klar favorit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Bästa bronzing pudret nr 03  jag någonsin använt, men inte så mycket som bronzer utan jag har använt den som highlighter och “skindbenslyster”. Detta kompakta puder ingår nu i mitt bas utbud och något jag kommer använt tillsammans med annan makeup framöver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Concealer fluid nr 01 är en mycket ljus flytande concealer och därför bra att använda som både concealer och som contouring på näsan samt vid brynen. Den torkar väldigt snabbt så jobba med ett öga i taget. Jag använder den till vardags som till fest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Eyelid primer är något nytt för mig, som jag har börjat gilla väldigt mycket när jag vill att min ögonskugga ska hålla extra länge. Den fungerar precis som en vanlig primer för ansiktet fast bara för ögat. Skillnaden är att den är lite krämigare och har en lätt rosa färg som ljusar upp och grundar perfekt för din ögonskugga. Eyelid primer är min nya “must-have” i sminkväskan.

 

Om du blir helt förvirrad av alla namn och termer, som concealer och primer,  kommer det om några dagar upp ett youtube klipp där jag visa hur jag sminkar en bas. Håll utkik på min youtube kanal som du hittar här. Prenumerera gärna!


 

I am currently trying out PuroBio natural makeup and here’s a selection of my favorites and how I use them.

1. PuroBio eye shadow No. 05 is a dark shimmering bronze shade, which I have used for both everyday life and special occasions. It gives a slightly shiny effect and is perfect just above the eyeball. I love all colors that are bronze, brown, beige, red, etc. so this shadow is a clear favorite.

2. Best bronzing powder No 03 I’ve ever used, but not so much as a bronzer, but I have used it as a highlighter and a “cheekbone shimmer”. This compact powder is now a part of my base range of makeup and something I will use along with other makeup.

3. Concealer fluid No. 01 is a very light liquid concealer and therefore good to use as both concealer and contouring of the nose and the eyebrows. It dries very quickly, so work with one eyelid at a time. I use it everyday and for special occasions.

4. Eyelid Primer is something new for me, I’ve started to like it very much when I want my eyeshadow to stay on for extra long. It works just like a standard primer for my face fixed but only for the eye. The difference is that it is a bit creamier and has a light pink color that brightens and is perfect for your eye shadow. Eyelid Primer is my new “must-have” in my makeup bag.

Hugs Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *