Bästa fluorfria tandkrämen!

Nu till ett annat ämne, jag får ofta frågan vad för tandkräm jag använder så tänkte att jag skulle visa dig här. Mitt val är en fluorfri tandkräm med bikarbonat för vitare tänder från Kingfisher. Min tandhälsa har blivit mycket bättre sedan jag gick över till just fluorfri tandkräm.

Bästa fluorfria tandkrämen
Bästa fluorfria tandkrämen
Bästa fluorfria tandkrämen!

Kingfisher bikarbonat smakar och har även en annan konsistens än “vanliga” traditionella tandkrämer, men det vänjer man sig vid efter ett tag. Jag väljer just bikarbonat för att den ska vara lite lätt whitening för tänderna, men Kingfisher finns även med mint och andra smaker. Du kan köpa tandkrämen online till ett bra pris, men jag väljer att köpa den i min favorit butik Paradiset i Sthlm. En anledning för mig att strosa runt där det är dags för nytt inköp. Älskar Paradiset!

Jag väljer fluorfri tandkräm för att fluor enligt mig inte behövs för en god tandhälsa, utan jag kan ta hand om mina tänder minst lika bra på “naturlig” väg. Fluor är ett ämne som är onödigt att få i sig enligt mig, då det gör mera skada än nytta för oss människor. Ska jag då använda tandkräm morgon och kväll hela livet väljer jag en “naturlig” väg alla dagar i veckan och om jag dessutom vet att den fungerar minst lika bra. Jag är dessutom ett levande bevis på det!

Ta hand om dig och gör alltid medvetna val! Kram Maya


 OMG where did this week go! Its Thursday and so much to do before the week is over …. Now to another topic, I am often asked what toothpaste I use so I thought I would show you here. My choice is a flouride free toothpaste with baking soda to whiten my teeth from Kingfisher. My dental health has improved a lot since I started using flouride free toothpaste.

Kingfisher bicarbonate tastes different and also has a different texture than the “standard” traditional toothpaste, but you get used to that after a while. I choose to use the baking soda tooth paste because it gives me a little whitening effect, but Kingfisher is also available with mint and other flavors. You can buy the toothpaste online at a good price, but I always buy mine at my favorite store Paradise in Stockholm. A good reason for me to stroll around that store and just enjoy myself. I love Paradiset!

I choose to use a flouride free toothpaste because flouride according to me is not necessary for a good dental health. I can take care of my teeth just as good the “natural” way. Flouride is more harmfull to us humans then good, several reaseachers say so to.  If I should swallow unnecessary chemicals  morning and evening throughout my entire life and I know that “natural” tooth paste is a better choice for my health I will of course choose the natural one.

Unfortunately we don´t sell Kingfisher in our webshop at Naturligtsnygg.se, but we have other great alternatives like that Dr. Hauschka and Weleda that are just as good. Take a look here!

Take care of yourself and always make conscious choices! Hugs Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *