Rosenseriens produkter, så här använder du dem

Detta inlägg presenteras i samarbete med Rosenseriens och deras produkter

Rosenseriens produkter. En video tillsammans med rosenserien. Idag avslutar jag mitt roligt samarbete med Rosenserien. Det har varit super kul att göra den här typen av videos och speciellt med Ivan bakom kameran. Jag får ofta höra att jag och Ivan är en bra kombo ihop och jag kan inget annat än att hålla med. Nedan kan du se alla våra tre videos.

Rosenseriens produkter

I min videoserie med Rosenseriens produkter visar jag min morgon, kväll och kroppsrutin. Jag har valt ut produkter du kan använda för hela kroppen och det är verkligen mitt personliga val även om det är ett samarbete. Du kan hitta alla Ivan upgifter i beskrivningen under min video.


Hi! Three videos from my colab. with Rosenserien. Check them out above. Kiss Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *