Kosten jag äter för bättre hy!

Kosten jag äter för bättre hy!

Kosten jag äter för bättre hy! Min kost har ju inte alltid sett ut som den gör idag, utan den har successivt börjat bli bättre enligt vad min kropp vill äta de senaste 8 åren. Idag äter jag som du säkert redan förstått ca 80/20 principen, där jag äter 80% veganskt och 20 fisk, skaldjur och när min kropp verkligen vill ha kött så äter jag bra kött. Detta har resulterat i att min ny och framför allt min energi blivit mycket bättre. Sedan använder jag bara ekologiskt smink och hudvård, vilket också gör att min hy mår prima.

Kosten för bättre hy!

Kosten jag äter för bättre hy. Här är ett bra exempel på hur en hudnyttig matdag kan se ut, där jag äter nyttiga fetter, bra protein och mycket frukt samt grönt:

Frukost: En kopp varmt citronvatten. Gurka, olivolja och salt. Grön smoothiebowl med mandelmjölk och färska bär
Mellis: Avokado med två kokta ägg + skivade färska grönsaker med olivolja
Lunch: Lax med hummus + grönsallad.
Mellis: Färskpressad grön juice gjord på gurka, morötter, selleri, grönkål och ananas + en liten näve mandlar.
Middag: En stor sallad med massor av olika färska grönsaker, quinoa + grillad färsk tonfisk

Där emellan om jag blir extra hungrig kan jag även dricka mitt fantastiska vegetabiliska protein och gröna pulver från Friway.

Du mår, blir och ser ut som du äter. Välj din råvaror noga!


Good morning! 

A friend of mine and I discussed our skin and skin problems the other day, she and I are namely experiencing that we have much better skin since since we started eating more raw and more greens. She also feels that her eye color has changed, but that’s another post.

My diet has not always been as it is today, but has gradually started to get better according to what my body wants to eat the last 8 years. Today I eat as you probably already know about 60% raw, 40% non-alkaline diet / hot food. This has given me better skin and especially more energy. On top of that I only use ecological makeup and skin care, which also makes my skin look great.

Here is a good example of how you can boost your skin with great food. A day in my food diary can look something like this, where I eat healthy fats, good protein and lots of berries and green:

Breakfast: Chiapudding with almond milk and fresh berries + a cup of hot lemon water.
Snack: Avocado with two boiled eggs.
Lunch: Salmon with roasted root vegetables and a green salad.
Mellis: Freshly squeezed green juice made from cucumber, carrots, celery, cabbage and pineapple + a small handful of almonds.
Dinner: A big salad with lots of different fresh vegetables and grilled fresh tuna.

If I in between these meals get more hungry, I can even drink my amazing vegetable protein and green powder from FRIWAY.

You feel, become and look like you eat. Choose your ingredients carefully!
Rawfit Maya Nestorov

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *