Salsa dans på Nikki beach club i Marbella

Ledsen för dåligt uppdaterande de senaste dagarna, men jag har passat på att njuta av solen och varit lite ledig då det tydligen ska regna hela nästa vecka här i Sthlm. Jag är ju beroende av värme och sol. Ibland funderar jag på varför jag inte flytta utomlands, som till tex Marbella där det är 30 grader och mestadels molnfria dagar. Hmm tål att tänkas på!?

Sista dagen i Marbella efter tentan åkte vi tjejer till Nikki beach club, vilket var sååååå kul! De hade mojito party och visst blev det en och annan mojito. Jag festar och dricker väldigt sällan, men när det spelas salsa, solen skiner i Marbella, skolan är slut, människor njuter av livet då kan jag absolut passa på.

Nikki beach club marbella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Något som du kanske inte vet är att jag dansade fram tills jag var 14 år. Mina sista tre år av dansen fokuserade jag på latinamerikansk dans, som chacha och salsa. Så när jag fick höra att det var salsa party på Nikki beach var det givet att jag ville ta med tjejerna ditt. Vilken beach club och vad roligt vi hade!

Åker ni till Marbella någon gång så rekommenderar jag att besöka Nikki beach club och njuta vid poolen medan du lyssnar på deras liveband, som kanske spelar just “latin music”. Dansa är livet!


Sorry for the lack of blogpost the last few days, but I have taken the opportunity to enjoy the sun and take sometime off since it apparently will rain next week here in Stockholm.
I’m addicted to the heat and the sun you know. Sometimes I wonder why I do not move abroad, for example to Marbella where there is 30 degrees and mostly blue skys. Hmm worth thinking about !?

Last day in Marbella after the exam us girls went to Nikki Beach Club, which was sooooo much fun! They had a mojito party and yes I had a mojito or two. I usually do not party or drink that often, but when they play salsa, the sun is shining, school is out, people are enjoying life, then I can certainly enjoy a mojito.

Something you might not know about me is that I danced until I was 14 years old. My final three years of dancing, I focused on Latin American dance, such as chacha and salsa. So when I was told that it there will be a salsa party at Nikki Beach I immediately wanted to take the girls there. What a beach club!

If you visit Marbella sometime I recommend you to visit Nikki Beach Club and enjoy the pool while listening to their live band, who might play “Latin music”. Hugs Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *