Ekologisk frukost, lunch & middag på Organic i Marbella

Idag fortsätter min spaning efter hälsosamma & ekologiska mat ställen i Marbella och denna gången var det dags att testa Organic market & food. Det serverar frukost, lunch & middag och allt var fantastiskt gott. Senare idag kommer det även upp en vlogg från när jag var där och åt frukost med min vän Luke. Så länge kan du spana in denna vloggen, då jag var på Celicioso gluten free bakery. Ett favo ställe!

organic market and food
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gud, det vattnas i munnen av att bara titta på bilderna. Eftersom jag verkligen ville prova Organic beställde jag allt jag kände att jag var sugen på, så du kan ju tänka dig att jag var mätt efteråt. Det blev äggröra med toast, gluten free avokado toast, chia-pudding med passionsfrukt och rödbetsjuice the size off Mount Everest. Servitrisen undrade om jag verkligen kunde äta upp allt, hehe! Att äta för två är “the story of an active lifestyle”svarade jag och beställde vidare glatt.

Organic market and food är både ett matställe, cafe och en liten butik. De har kosttillskott, färska frukter och magiska raw/vegan tårtor så jag trivdes som fisken i vattnet där. Alla dessa härlig matställen är en del av varför jag trivdes så bra i Marbella. Så enkelt att äta ute och veta att man får bra mat. Har du vägarna förbi Europas Miami, Marbella alltså, så tycker jag definitivt att du ska äta på Organic.

Njut av din onsdag & gör medvetna val! Puss Maya


God my mouth is watering by just looking at the pictures. Since I really wanted to try Organic I basically ordered everything I felt I was hungry for, so you can imagine that I was full afterwards. It ate scrambled eggs with toast, gluten free toast avocados, chia pudding with passion fruit and beetroot juice the size off Mount Everest. The waitress asked if I really could eat this much, hehe! Eating for two is “the story of an Active Lifestyle” I replied and ordered more.

Organic Market and food is both an restaurant, cafe and a small shop. They sell supplements, fresh fruits and magical raw / vegan cakes so you can imagine that I was liking it there as a fish in a pond. All these lovely cafe´s is part of why I really liked it in Marbella. So easy to eat out and know that you are getting good food. If you’re in Marbella I definitely think you should eat at Organic. 

Enjoy your Wednesday and make healthy choices! Kiss kiss Maya

Follow:
We are in this together so please share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *