Så här gör jag för att reparera mitt hår!

De senaste året har jag försökt att återuppliva & läka mitt hår som har varit så torrt, visset & utan liv. Mitt hår är en del av mitt personliga signum & när det inte speglar hur jag känner mig & vill känna mig (levande) så mår jag inte bra. Därför har jag gjort en hel del återupplivningsförsök & nu känner jag faktiskt att jag har lyckats. Följande som jag gjort kan du läsa längre ner…

mayanestorov

 

Det jag började med för ca 1 år sedan var att använda mig av balsam metoden eller det jag egentligen började med var att sluta gå till en “konventionell” frisör, där man använder starka kemikalier & shampoo med hormonstörande ämnen i. När jag sedan började läka mitt hår med balsam metoden märkte jag skillnad ganska omgående. Fortsatte med den metoden i ca 6 månader – se inlägg om hur man gör här – klick!

Det räckte dock inte att bara använda sig av balsam metoden till slut, utan jag ersatte balsam metoden med andra bra produkter & då valde jag Yarok, som nu har blivit mina favorit produkter. Vad gjorde jag innan Yarok?? Har man tjockt & lockigt hår som jag har så är Feed you moisture balsamet tillsammans med Feed your volume shampoot en “hair saver”. Förutom dessa produkterna använder jag även leave in balsam Feed your ends, inpackningen Feed your moisture, Feed your curls curl cream efter duschen & oljan Feed your shine i topparna när håret är torrt.

Vad produkterna gör för håret säger  sig nästa själv – Feed your shine, Feed your moisture, Feed your curls etc. Jag tycker att namnen är ganska fiffiga & de gör verkligen vad som står på förpackningen. Ger håret fukt, glans & stuns. I am in love & har försökt byta för att ge andra produkter jag har hemma en chans, men det slutar med att jag går tillbaka. Tänker inte byta på ett tag & kan verkligen rekommendera produkterna även om de kan kännas lite dyrare. De är värda varenda krona! Kärlek Maya


 

Over the past year I have tried to revive & heal my hair that has been so dry & without life. My hair is part of my personality & when it does not reflect how I feel & want to feel (alive) I’m not feeling well. That’s why I’ve done a lot of resuscitation attempts & now I actually feel I’ve succeeded.

One year ago I started using the conditioner method or what I really started with was stop going to a “conventional” hairdresser who is using strong chemicals and shampoo with hormonal disrupting substances. When I started to heal my hair with the conditioner method I noticed a quick result.

However, it was not enough to use the conditioner method (read more about that method here) in the end. I replaced the conditioner method with other good products and I chose Yarok, which has now become my favorite products. What did I do before Yarok?? If you have thick & curly hair as I do, Feed your moisture conditioner together with Feed your volume shampoo is a “hair saver”. In addition to these products, I also use leave in conditioner Feed your ends, Feed your curls curl cream after the shower & the oil Feed your shine on my ends when the hair is dry. 

What the products do for my hair say it self – Feed your shine, Feed your moisture, Feed your curls etc. I think the names are pretty neat & they really perform as they say on the packaging. I am in love with these products & have tried to give other products a chance, but it ends up with me going back to Yarok. I can really recommend the products even if they may feel a bit more expensive. They are worth every penny! Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *