Hur reparerar jag håret – Svar på frågor!

Jag har fått många mail ang mitt inlägg om hur jag reparera mitt hår. Då jag fått mera än ett mail tänkte jag att det kanske var en god ide att istället för att svara alla samma sak via mail så kunde jag faktiskt gör ett nytt inlägg om det istället.

mayanestorovyarok

Det finns flera faktorer som har gjort att min hår har blivit friskt igen. Jag har ändra både kost, frisör & produkter. Då syftar jag inte personen hos frisören utan jag har gått från vanlig “konventionell” frisör till eko certifierad salong istället. Nu färgar jag enbart håret med växtfärg & det ger mitt hår en boost istället för att det faktiskt skadar. Sedan har jag använt mig av balsammetoden i ca 6 månader & hur man man går tillväga för att göra balsammetoden hittar du här – klick!

När jag väl var klar med balsammetoden investerade jag i hårprodukter som verkligen gav mitt hår den näring som håret behöver. Jag har ju tjockt, lockigt & torrt hår, vilket betyder att jag behöver fukt, frukt & återigen fukt.

Jag tvättar mitt hår 1 gång i veckan max. Ibland mer sällan om det inte behövs. Tränar jag så blir det mera, men annars så försöker jag att undvika för mycket produkter i håret. Mitt hår börjar se ut som jag länge önskat & nu är det bara att ta hand om det. Hoppas att detta hjälpte. Kärlek Maya


Hi, you this Saturday! I have received many emails about my posts on how to repair my hair. Since I received more than one email, I thought it might be a good idea to actually make a new post about it instead.

There are several factors that have made my hair fresh. I have changed both my diet, hairdresser, and products. I do not refer to the person as my hairdresser, but I have moved from the usual “conventional” hairdresser to eco-certified salons instead. Now I only color my hair with plant-based color & it gives my hair a boost instead of actually damaging it. Then I have used the balsam method for about 6 months and how to do the conditioner method you can find here – click!

When I was done with the conditioner method, I invested in hair products that really gave my hair the nutrition that my hair needs. I have thick, curly & dry hair, which means I need moisture & again moisture.

I use the following Yarok products:

Shampoo Feed your moisture
Conditioner Feed your volume
Feed your curls defining cream, after washing my hair
Feed your sunshine hair treatment serum, use this before shampooing
Feed your shine hair serum shine drops. in my hair ends
Feed your ends leave in conditioner, at any time

I wash my hair once a week max. Sometimes more rarely if not needed. If I exercise then I do it more, but otherwise, I will try to avoid products as much that I can in my hair. My hair is starting to look like I long wanted it to look & now I just have to take care of it. Hope this helped. Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *