Oslagbar Hälsa är min livsstil!

Hej mina favoriter! Hoppas ni mår bra idag!
Jag vaknade en aning trött, men så fort jag fick se den blåa himlen och solen väcktes min energi till liv. Det är underbart att vi nu hela tiden går ett steg närmare ljuset och värmen. Wiiieee!

Idag tänkte jag börja med en ny grej, nämligen så fort jag vaknar sätta en intention för min dag. Dagens intention blir att leva efter min holistiska oslagbar hälsa livsstil. Det betyder bl.a att jag ska fokusera på att vara positiv mot alla, vara sann mot mig själv, röra på mig idag, äta hälsosamt, meditera samt skriva vad jag är tacksam över och säga en affirmation.
Jag ska verkligen försöka att sätta nya intentioner varje dag och se var det leder mig. Förhoppningsvis kommer det här leda mig ett steg närmare mina mål.

Jobbar ni aktivt mot att nå era mål? Vad är er intention för dagen?

Njut av solen och ha en underbar tisdag!
Kram Maya
unbeatable health lifestyle

English

Hello my favorites! Hope you are doing well today!
I woke up a little tired, but as soon as I saw the blue sky and the sun my energy was awakened to life. It is wonderful that we now constantly move one step closer to brighter mornings and more sun. Wiiieee!

Today I will start with a new thing, namely as soon as I wake up set an intent for my day. Todays intention will be to live by my holistic unbeatable health lifestyle. This means among other things that I will focus on being positive toward everybody, be true to myself, move my body, eat healthy, meditate and write down what I am thankful and say an affirmation.
I’ll certainly will try to set new intentions every day and see where it leads me. Hopefully, this will lead me one step closer to my goals.

Are you working actively towards achieving your goals? What is your intention for the day?

Enjoy the sun and have a wonderful Tuesday!
Xx Maya

Follow:
We are in this together so please share: