Mina kost- och träningsfavoriter just nu!

Hej goa oslagbara vänner! Hur mår ni och hur går livet?
Allt blir bara bättre och bättre hela tiden även om livet går upp och ner, eller hur?
Idag känner jag dock att det är en bra dag för att ha en bra dag! 😀

För att inspirera er till en bra tränings- och kostdag vill jag dela med mig av några kost- och träningsfavoriter, som jag gärna tränar ofta och äter någon gång varje vecka.
Jag skulle säga att knepet till att träna och äta hälsosamt året om är motivation och att man tycker att det är roligt! När man hållit på ett tag blir det ens rutin och till slut ens livsstil.
För mig finns det inget annat sätt jag hellre hade velat att leva på! <3

rawness_p4171440-1024x702 (1)
Green and yummy bowl

Denna gröna smoothie bowl kan jag göra några dagar i veckan både i glass men även i skål. YUM!
– Grön smoothe bowl!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BE.CORE with Tony the instructor

BE.CORE är precis som jag nämt vid några tillfällen innan utan tvekan den bästa och mest tids effektiva träningen jag gjort. I LOVE BE.CORE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Raw zucchini pasta

Raw zucchinipasta är en av mina nya otroligt hälsosamma favoriter. Enkelt att göra och fyllt av nyttigheter! Du kan dessutom använda gurka, morot eller Zucchini. Raw pasta!

img-20140907-wa00151
Deadlifts

Marklyft är något jag gör varje vecka för det är en fantastiskt bra övning för att aktiverar hela kroppen. Det viktiga är att man tänker på rätt teknik så att man inte skadar sig. Spana in min cirkel med marklyft här!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Acaibowl

Min eviga favorit, som aldrig går ur tiden – Macacos acai bowl! Denna smarriga lunch, mellanmål eller efterrätt, ja du kan välja själv när du vill njuta av den. Spana in receptet här och gör en egen i sommar solen!

_MG_0893
Pilates exercise for abs

Några fantastiskt bra övning för min core, som jag ofta gör under mina styrkepass är olika pilatesövningar. Den som ni ser på bilden ovan är båten och stabiliserar samt aktiverar min core på en bra sätt. Jag får bra kontakt och känner verkligen att magmusklerna får jobba ordentligt. Spana in mitt träningspass här!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
My peanut butter brownies that are magial!

Dessa små bruna kärleksrutor är helt magiska och alla som jag bjuder dem på verkar älska dem. Mitt recept ligger så klart ute på bloggen så det är bara att baka hemma och bjuda på!

received_10155546099490440
Yoga with my favorit yogi Viktor!

I mitt holistiska oslagbara hälsa liv är styrketräning och yoga lika viktigt! Jag styrketränar, tränar BE.CORE och yogar vartannat för att få en balans i både min kropp och med min träning.

Är ni sugna på att sätta igång ert Oslagbara hälsosamma liv? Börja träna något ni tycker är kul, prova att yoga någon gång och byt ut 3 måltider i veckan mot något extra hälsosam, som antigen jag tipsar er om eller som ni själva hade velat äta.
Idag är en bra dag för att ha en bra dag. Så, det är bara att sätta igång! <3

Kramar Maya
English

Sorry my lovlies. Today you will have to use google translate!
Hope thats ok. <3
Xoxo Maya

Follow:
We are in this together so please share: