Läs om mitt syfte & min vision!

Min vision är att inspirera människor till holistisk hälsa genom att dela med mig av mina absolut bästa verktyg för en hälsosam och aktiv livsstil!

maya nestorov vision

Jag vill vara din positiva inspiration och guide till holistisk hälsa med naturlig hälsosam & grön kost, inre lycka & modern spiritualitet, välmående & ekologisk skönhet samt bra träning, yoga och meditation. Alla recept som jag delar är helt gluten- och mjölkfria samt vitt raffinerat sockerfria.

Utöver bloggen är jag även grundaren av det hälsosamma livsstilskonceptet ”Rawfit by Maya Nestorov, som huvudsakligen fokuserar på grön- & rawfood med inslag av inre lycka & träning. Genom Rawfit är mitt mål att hjälpa människor bli en hälsosammare & bättre version av sig själva. Jag kommer utveckla det ännu mera efter min PT utbildning.
Blev du nyfiken? Då kan du få en närmare inblick på min Facebook sida Rawfit by Maya Nestorov här! 

Mitt syfte och min vision:
Att bidra till en mera hälsosam och medveten värld fylld med glädje, naturlig kost, träning och mindfulness.

Du har väl inte missat att jag även finns på både facebook, instagram och youtube!?

Kärlek Maya


My vision is to inspire people to holistic health by sharing with you my absolute best tool for a healthy and active lifestyle.
I want to be your positive inspiration & guide to holistic health with natural healthy & green diet, inner happiness and modern spirituality, well-being and ecological beauty and good exercise, yoga and meditation. All recipes that I share are completely gluten- and dairy-free and without white refined sugar.

In addition to the blog, I am also the founder of my healthy lifestyle concept “Rawfit by Maya Nestorov”, which primarily focuses on green- & rawfood diet with elements of inner happiness and exercise. With Rawfit my goal are to help people become healthier and a better version of themselves.
Are you curious? Then you can read more on my Facebook page Rawfit by Maya Nestorov here!

My purpose and my vision:
To contribute to a more healthy and conscious world filled with joy, natural diet, exercise and mindfulness.

I am also available on both facebook, instagram and YouTube!?

Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *