Mina holistiska hälsohemligheter

Hej min fina vänner! Hur mår ni?
Som ni säkert har märkt har jag inte bloggat lika regelbundet under juli, men det är bara för att jag behövt ta en paus och återhämta mig från allt som hänt med min mamma. Jag har inte glömt er eller lagt av med bloggen utan behövde helt enkelt lyssna på kroppen och ta en sociala medier paus.
Väldigt snart kommer jag dock återigen med massor av kraft, ny energi och ny spännande hälsoinspiration.
Jag älskar ju det jag gör så mig slipper ni inte än på ett tag. Tvärtom så kommer ni få se mycket mera av mig i alla dess former. Jag har massor av spännande roliga projekt på gång efter sommaren. <3

Sommaren är i fullgång, men min aktiva och hälsosamma livsstil tar aldrig paus och jag några holistiska hälsohemligheter som jag aldrig kompromissar med:

– Sova minst 7 timmar
Jag älskar att sova och vet att min hy och kropp älskar mig för det. Jag behöver minst 7 timmars sömn för att känna mig utvilad och vara återhämtad full av ny energi för att ta mig an nästa dag.

– Dricka mycket vatten
Jag dricker minst 3 liter om dagen och har alltid min pH 9 flaska nära till hands. Oftast börjar jag dagen med en varm citron vatten följt av en grön drink. Vätska är det första jag dricker varje morgon och det sista jag dricker innan jag går och lägger mig.

– Alkalist pH värde i kroppen
På senare tid och efter min mammas bortgång har jag inset hur viktigt det är för kroppen att hålla ett bra pH värde för att vara frisk. En basisk kropp som är ph neutral är en hälsosam kropp. Därför prioriterar jag att äta och dricka basiska livsmedel för att hjälpa kroppen att fungerar optimalt.

11429641_681880288622590_1656072747538771392_o

– Grön drink
Grönt är skönt för både kropp och knopp. Sedan jag började med mina gröna drinkar varje morgon är min tarm glad och jag hjälper kroppen att detoxa. Mitt system fungerar som det ska och jag behöver aldrig mera oroa mig för en uppsvälld och förstoppad mage.

– Meditation
Meditation är lösningen till allt, nästan allt i alla fall. 15 meditation om dagen ger mig en energiboost, bättre focus och en lugn kropp. Jag kan inte tänka mig ett liv utan meditation!

– Yoga
Flexibilitet, balans och stretch är många av fördelarna yoga ger mig. Yogan och den djupa andningen öppnar upp min kropp och jag kan prestera bättre i styrketräningen. Kombinationen yoga och styrketräning är oslagbar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
– Styrketräning
Min träning tar aldrig paus för att det är sommar. Jag siktar på att träna 1 timme om dagen på ett eller annat sätt. Har jag inte tillgång till gymmet, kan jag tex spring intervaller, paddla sup, simma i havet eller gå långa promenader.

Mitt ledord just nu är – “Fall in love with your work. Do what you love, love what you do, and you’ll never work a day in your life.”


Sorry my great friends, but this time you have to use google translate.
Lots of love Maya

Follow:
We are in this together so please share: