Mina bästa sminktips från 2016

Eftersom vi börjar närma oss nyår och det är dags att “glamma” till sig lite med glittrigt smink, tänkte jag dela med mig av lite sminktips.
Vår webshop på naturligtsnygg.se är ju fullproppad av fantastiskt smink, så jag klickar ju hem saker hela tiden. Nu har vi dessutom mellandagsrea och många av mina favoriter är på rea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det Australiensiska märket Zuii Organic har super fina rouge & highligher, som jag ofta använder. För att se vad produkterna heter kan du klicka här. Zuii Organic smink är en genuin ekologisk, professionell makeup-serie med både höga ekologiska krav och kvalitetskrav. Ekologiskt odlade blommor är själva hjärtat i Zuii Organics produkter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Läppstiftet från Lily Lolo – Berry crush är definitivt en favorit hos mig och den kommer vara på mina läppar under nyårsafton. Älskar att piffa till med ett mörkt läppstift som ger den där extra intensiva looken. Klicka dig vidare här för att se vad du hittar läppstiftet. Happy new year!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För att applicera allt naturligt smink behöver jag även cruelty-free & miljövänliga borsta från EcoTools. Det är skönt att veta att EcoTools har skaft i bambu och återvunnet aluminium hölje som håller håren på plats. De har borstar i olika storlekar & skaft med olika färger. Jag älskar deras puder & ögonskugga borstar. Använder dem flitigt just nu. Klicka dig vidare här för att se var du hittar dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dessa ögonskuggor kommer passa perfekt för en purple smokey eye till nyår samt tillsammans med läppstiftet Berry crush. Ögonskuggorna är från Lily Lolo och finns i olika färger. Jag valde fyra olika, där alla är mycket pigmenterade. Klicka här för att hitta dessa skuggor & skapa dig en egen nyårs look.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vill du addera lite glitter till “party looken” spana då in Purobio, som har denna fina bronzig glittriga skugga. Jag har även deras concealer som jag gillar väldigt mycket. Märket är italienskt och så klart rent & naturligt. Klicka här för att få mera inspiration. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För att starta nyårslooken behövs foundation & det ultimata smink redskapet – beauty blender svamp. Detta sminket är även de från Zuii Organics och jag har Zuiis primer & foundation. The beauty blender är inte från Zuii, utan den kan du hitta om du klicka här.

Zuiis foundation & primer hittar du här & här.
Här har du en komplett look förutom mascara för det kan du läsa om på fredag, då jag postar min recension av UNE mascara.
Lycka till med ditt smink och gör medvetna val. Kärlek Maya


Hi you!
I am doing a resume of my makeup favorites from 2016. 

Here you have the complete look:

Happy new year! Kisse Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *