2016 bästa tips för inre lycka!

När jag tittar tillbaka på 2016 pustar jag ut ordentligt och glappar mig själv på axel att jag klarat mig igenom. Det har hänt mycket positiva saker, men också varit en del sorgsna och ledsamma stunder. 2017 kommer bli spännande och verkligen en på nytt födelse för mig, med massor av nya möjligheter. Jag vet inte hur du känner men just nu är jag glad över alla inlägg jag skrivit ang inre lycka för det har verkligen hjälpt mig igenom de svåra tiderna. När jag skriver dessa inlägg så är det peppande för mig med & oftast gör jag alla dessa tips & trix själv om dagarna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Att vara lycklig på insidan är inte lätt & något jag jobbar på varje dag. Oftast är jag faktiskt en lycklig människa, även om jag går igenom jobbiga stunder. Allt handlar om hur jag väljer att bemöta mina svårigheter. Med vilket mindset. Ingen är perfekt och det är okej att vara nere, bara man inte låter det bli ens verklighet för länge.
Här är några tips från coach Maya på hur jag gör för att peppa, motivera och inspirera mig själv till att må bättre. Hoppas att jag kan hjälpa dig med några tips.

Inre lycka är en evig process:

Nu siktar vi högt inför 2017! Jag kommer posta ännu flera peppande inlägg & försöka göra mitt bästa för att hjälpa just dig. Maila gärna till mig och berätta om det är något speciellt du vill att jag ska belysa. Kärlek Maya


 

 

To be happy on the inside is not easy and something I work on every day. Usually I’m actually a happy girl, even if I go through tough moments. It’s all about how I choose to respond to my difficulties. With which mindset. No one is perfect and it’s okay to be down, just do not let it become your reality for a long time.
Here are some tips from “the coach” Maya on how I motivate and inspire myself to feel better. Hope I can help you with some tips.

Inner happiness is an eternal process:

Here’s how to have better self-esteem
My keys for inner happiness
Here is how you put yourself first
How to tackle a change that is not positive
Create yourself a winning mindset

Lets aim high for 2017! I will post even more motivating messages and try to do my best to help you. Please e-mail me and tell me if there is anything special you want me to write about. Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *