Min frukost just nu + boken Beauty food!

Imorse fick jag hem boken Beauty food med 85 recept för skönhet inifrån. Är det något jag samlar på så är det kokböcker. Okej nej nu talar jag inte saning. Jag hamstrar kokböcker…ooppss! Hur som satt jag imorse med ansiktsmask, boken Beauty food & njöt av min frukost för inre skönhet, som jag själv gjort. Min frukost bestod av hirsch gröt, färska bär, honung & mandelmjölk samt lite vitlöksgroddar. Hirschgröt i sig smakar ganska speciellt så jag skulle rekommendera att smaksätta den som jag gjort. Precis som min frukost var super god såg de flesta rcepten i Marias bok också smarriga ut. Bilderna & färgerna i boken var i sig jätte härliga & tilltalade mig massor. Får se om jag testar att göra något ur boken snart.
Är du sugen på att prova min frukost så scrolla längre ner.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Min frukost gör du så här: Koka upp vatten & sakt enligt anvisningarna på förpackningen. Häll i hirschflingorna och låt koka ett par minuter. Hirschgröt tar ca 3-5 min att koka upp så det går snabbt. Servera sedan med en klick honung, färska bär & valfri mjölk. Till det åt jag vitlöksgroddar för att addera lite grönt & för att groddr är så gott.

Blåbär är ju fullt av antioxidanter & fibrer som är super för en god tarmflora & inre skönhet. Vitlöksgroddarn ger dig mat som är levande & “aktiverat” samt att vitlök är boostande för immunförsvaret. Alla mat som är bra mat för din kropp, som ger dig riktigt energi med hög vibration är mat för en inre skönhet. 

Njut av din kväll! Stor kram Maya


 

Today I received the book Beauty Food, in my mailbox, with 85 recipes for beauty within. So I put on a face mask, took the beauty food book & enjoyed my breakfast this morning. My breakfast consists of Hirsch hirsch porridge, fresh berries, honey & almond milk and some garlic sprouts. Hirsch porridge itself tastes quite special so I would recommend adding some honey or other sweeteners. Just like my breakfast was super good, most of the recipes in the book also looked amazing. The pictures & colors in the book were really lovely & attracted me a lot. Maybe I will make some of the food from the book soon.

To make my breakfast, do the following: Boil water & salt as instructed on the packaging. Pour the hirschflakes in the water and boil for a few minutes. Hirsch takes about 3-5 minutes to boil so it goes really fast. Then serve with a honey, fresh berries & optional milk. To that, I ate garlic sprouts because I always like to add any greens to my meals.

Blueberries are full of antioxidants & fibers that are super for a good intestinal flora & inner beauty. All foods that are good food for your body & give you real energy with high vibration is food for an inner beauty.

Enjoy your evening! Big hug Maya

 

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *