Veckans magiska mantra-utmaning

Hej mina änglar!
Oj, vilken helg jag haft på Fitforlifewknd i Sthlm. Det har varit tre dagar av härlig inspiration, underbara möten och massor produkter inom områden hälsa/fitness och skönhet. Jag är helt slut efter dessa tre intensiva dagar, men glad och tacksam för allt som hänt och alla härliga människor jag träffat. Givetvis har jag tagit massor av bilder från mässan som kommer upp senare idag, så håll utkik!

Nu till veckans magiska mantra utmaning, som denna veckan kommer handla om tacksamhet, som man ibland glömmer bort när livet går lite fort fram.

“I AM are two of the most powerful words. For what you put after them shapes your reality. I AM grateful for all that is in my life”

Jag hittade denna fantastiska tacksamhet checklista på ett av mina favorit märkenshemsida, nämligen Lorna Jane. Denna lista kommer jag att printa ut och varje dag och skriva ner tre saker jag är tacksam över. Det kan vara allt från personer i mitt liv till händelser som inträffat eller saker jag älskar. Längst upp på min pappret skriver jag ner veckans mantra och läser det varje dag innan jag börjar att skriva min tacksamhet.
Är ni med på att göra detsamma? Vi gör det tillsammans det blir roligare då!

Tack för er mina änglar! Namaste! <3

MNB-Downloadable-Grateful-checklistChecklist from www.movenourishbelieve.com

Hello, my angels!
Wow, what a weekend it have been at Fit For Life Wknd in Stockholm. Its been three days of great inspiration, wonderful encounters and plenty of products in the areas of health / fitness and beauty. I’m exhausted after these three intense days, but happy and grateful for everything that have happened and all the wonderful people I met. Of course I have taken lots of pictures from the fair that will be up on the blog later today, so stay tuned!

Now for this week’s magic mantra challenge, which this week will be about gratitude, that I sometimes forget when life moves a little faster then usual.

“I AM are two of the most powerful words. For what you put after them shapes your reality. I am grateful for all that is in my life”

I found this incredible gratitude checklist on one of my favorite brands website, Lorna Jane. I will print out this list every day and write down three things that I am grateful for. It can be anything from people in my life to the events that happened or things I love. At the top of my paper I will write this week’s mantra and read it every day before I start writing my gratitude.

We can do it together!
Namaste <3

Follow:
We are in this together so please share: