Min favorit frukost just nu: quinoapuffar!

Nu har jag en ny favorit frukost, då min kropp helt plötsligt vill äta något annat än smoothiebowls & ägg. Jag älskar flingor med mjölk & bär, men jag vill inte äta majsflingor så jag har hittat ett annat alternativ som är väldigt gott.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Min små runda puffar är quinoa puffar från Biofood, som jag blandat med frystorkade hallon i ekologisk rismjölk. Där jag toppar min mumsiga frukost med naturella pumpakärnor & lite ekologisk ceylon kanel. En snäll frukost med bra näring & till det dricker jag ett glas med vegetabiliskt protein samt ett glas med råsaft av lingon. Hoppas du får en fin lördag & härlig start på dagen.
Stor kram & massor av kärlek Maya


 

 

I have a new favorite breakfast since my body suddenly wants to eat something other than a smoothie bowl & eggs. I love cereal with milk and berries, but I do not want to eat corn flakes so I have found another option that is very yummy.

My small round puffs are quinoa puffs from Biofood, which I mixed with freeze dried raspberries in organic rice milk. Where I top my yummy breakfast with natural pumpkin seeds and some organic Ceylon cinnamon. A nice breakfast with good nutrition and to that I drink a glass of vegetable protein and a glass with the juice of lingon berry. Hope you have a nice Saturday & a lovely start to your day.
A big hug and lots of love Maya

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *