Mental kinesologi hos Anders Lindqvist

Mental kinesologi, har du provat? Häromdagen bestämde jag mig för att besöka Andres Lindqvist som är utbildad Kinesolog, Näringsterapeut och Holografisk Kinesolog. Jag har ju gått hos en Kinesolog förut, men alla arbetar ju på sitt sätt och därför är det bra att prova olika för alla ger mig olika verktyg att läka. Dessutom så samlar jag faktiskt på duktiga människor som kan hjälpa just dig att läka. För skulle du höra av dig till mig och behöva hjälp vet jag direkt vem du ska gå till.

mental kinesologi

Hos Anders har jag gjort två sorters behandling och det är “vanlig” kinesologi som jag kallar det, där man bl.a ser över näringsbehovet för att hjälpa kroppen läka från olika åkommor som tex bakteriell överväxt, parasiter eller svamp. Sist provade vi även mental kinesologi som går på djupet av ens undermedvetna. Båda dessa delar av kinesologin har jag provat innan, men utfört på ett helt annat sätt. Anders har sitt sätt att arbeta på fast alla kinesologer utgår från samma principer, muskeltestning. Vid näringsbehovs behandligen hittade vi överväxt av sämre bakterier och det gör att mitt immunförsvar är överbelastat. Så, nu går jag på ört- och näringskur, vilket känns mycket bra. Påväg till läkning!
Den mentalakinesologin kändes super häftig för där arbetade vi med min trygghet och självkärlek som har varit knakig pga av min uppväxt. Dessa två ämnena har jag arbetat mycket med de senaste åren.
Inför en sådan behandling fastställer man vad för problemställningar man har (tex jag vill arbeta med min självkänsla), hur mycket eller lite man känner för det prolemet, villen färg problemet har samt vilken form prolemet symboliserar. Bra utgångspunkter för att kunna mäta förändringen efter behandligen. Under behandligen arbetar man med mina energibanor och programerar in positiva påståenden med utgångspunkkt från problemet. Detta är en kortfattat beskrivning av vad vi gjorde, men jag kan bekräfta att det hjälpte mig skifta mitt fokus och stärka min självkärlek.


Hi, beauty! A new week and I am writing about a treatment that I did here in Stockholm. I am so sorry but for this one you have to use google translate. Hope that’s ok. Kisses Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *