Malin Broden kinesologi behandling

Malin Broden har i många år haft ett brinnande intresse för hur kosten påverkar oss och sökt efter alternativ med syftet att optimera hälsan. Med sina egna ständiga magbesvär och sökande efter healing samt känslan av hopplöshet när ingen kunde hjälpa henne började hon sin egna resa. 2012 kom hon i kontakt med kinesiologin som var det enda som hjälpte henne och hennes kunskap kring att förstå hur kroppen fungerar började.

Detta inlägg kan innehålla rabattkoder

Malin Broden kinesolog

Malin är specialiserad på att behandla utbrändhet, stress och mage-tarm problematik, men hon jobbar även med annan problematik såsom värk, allergier, hudproblem, hormonella problem

Malin har följande utbildningar:

  • Näringsterapeut på Nordiskt Näringscenter
  • Anatomi och fysiologi på högskola
  • Axelsons institut
  • Kostrådgivning, där hon även skrev sin slut uppsats
  • Holografisk kinesiolog från Kilmaninstitutet
  • Hon fortbildar sig regelbundet hos bla Terri Kosmicki som är en efterfrågad energiterapeut från USA

Idag arbetar Malin med bl.a Holografisk kinesologi, Emotion Code och Access Bars behandlingar.

Emotion Code, är en behandlingsform som frigör lagrade känslomässiga blockeringar som stör vår energikropp.
Access Bars, är en avstressande behandling som används flitigt på stresskliniker och som har stor positiv inverkan på det parasymptatiska nervsystemet
Holografisk kinesologi, Kinesiologen använder sig av en så kallad manuell muskeltestning för att finna obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen.

Malin Broden har under åren specialiserat sig på att behandla utbrändhet, stress och mage-tarm problematik men jobbar även med annan problematik såsom värk, allergier, hudproblem, hormonella problem m.m.
Jag har besökt Malin många gånger och hon har varit en av dem som verkligen hjälpt mig läka, rensa och återhämta mig. Jag har provat alla Malins behandligar och gått hos henne sedan många år.


Jag har besökt Malin många gånger och hennes behandlingar har varit dem som verkligen hjälpt mig läka, rensa och återhämta mig. Bokar du idag via länken nedan får du 15% rabatt. Välj dig själv och din läkning!

– Maya Nestorov


Detta inlägg kan innehålla rabattkoder


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *