Livet som egen företagare och hälsoentreprenör!

Alltså du får ursäkta mig nu den sista tiden av året för min kontinuitet i bloggen är inte på topp. Hej föresten och hur mår du? Känns aldrig som att jag frågar hur du mår.. det vill jag börja med att göra framöver.
Jag flyttar nästa veckan och det är helt galet… utöver det har jag nu ytterligare ett arbete förutom jobbet på Organics by Sara och det är som receptionist på min absoluta favorit träningsstudion Be.Core. Ja du hör, det händer en del i mitt liv nu och jag har häcken full! Det är så det är att vara egen företagare och entreprenör.

becore

Att arbeta som egen företagare (influencer), flytta och bo själv samt få eknomin att gå ihop är inte alltid det lättaste. Livet som influencer är inte så glamoröst som alla kan tro emellanåt. Jag har ju jobbat som bara den för att få företagandet att gå ihop och det kommer ske massor av roliga projekt 2018, men mycket jobb bakom innan det går i lås.
Alla egen företagare stöter på upp och ner gångar under vägen och då får man bita ihop samt vara smart och ta andra arbeten samtidigt ifall man behöver för att få saker att gå runt. Jag har ju inte arbetat som influencer/hälsoentreprenör på heltid sålänge så det känns som att jag fortfarande är i start gropparna. Det är och har varit mycket arbete, men det gäller att man inte ger upp om man brinner för det man gör utan hittar andra lösningar tillsvidare. Jag hade tur som hittade två andra lösingar Organics by Sara och Be.Core, som jag verkligen gillar. Nu vet du var du hittar mig om jag inte är här på bloggen. Vi hörs snart igen och förhoppnigsvis redan imorgon. Nu ska jag sova för jag öppnar Be.Core imorgon kl 06.00. Puss


Working as a self-employed (influencer), moving/living by yourself and getting my economy to go together is not always the easiest. Life as influences is not as glamorous as everyone can think. I’ve been working really hard to get my business up and running and I have lots of fun projects for 2018, but they are later in the year. All ntrepreneurs encounter ups and down along the way. You have to be smart and take other jobs at the same time if you need to in order do survive. I have not worked as an influencer / health influencer on a full-time basis for so long so I am still in the begining of my carrer. It has been and is a lot of work, but it does not matter since I you love what I do.  And I was really lucky to find two other solutions Organics by Sara and Be.Core, which I also really like.
So from now on, you know where to find me if I’m not here on the blog in the next few days. Se you back soon and hopefully tomorrow. Now I have to sleep because I am opening Be.Core tomorrow at 6.00. Kisses

 

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *