Jag hikade upp för La concha – Youtube!

Jag hikade upp för La concha – Youtube! Jag spenderade ju hela sommaren i mitt favorit land Spanien. Pluggade spanska och fick insupa den spanska atmosfären samt öva på mitt uttal lite gran. Mellan allt plugg så han jag med ett och annat äventyr och ett av dem var att jag hikade upp för La concha, Marbellas högsta topp. För er som varit i Marbella ni vet vad jag pratar om.
Så klart gjorde jag en mindre vlogg och nu ligger den upp på min youtube.

Följ mig gärna på båda mina kanaler

Den svenska kanalen kommer mestadels vara för vloggar, men även för matlagningsvideos etc

Den engelska kanalen är för video kopplade till mindset, meditation, motivation, träning, wellness etc. Här kommer jag även att posta shorts alltså kortare videos


Hey people! I have posted a new video on my Swedish channel and also a short on my English channel so go and check it out.

Maya Nestorov – English channel

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *