Testar läppstift från Lily Lolo – Berry crush!

God härlig söndag på dig! ?
Jisses vad det har varit mycket de senaste veckan, men jag vill inte klaga utan mera reflektera över saken, lyssna på kroppen & sakta ner idag. Dagar då jag vill “relaxa” blir jag alltid sugen på att ta hand om mitt ansikte & kropp samt uppdatera min look lite. En uppfräschning helt enkelt.
Lucky me då som faktiskt klickade hem ett härligt mörkt läppstift för någon vecka sedan från Lili Lolo, som kommer bli en del av min uppfräschning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lili Lolo Berry crush heter läppstiftet och givetvis har vi det i vår webshop på naturligtsnygg.se. Jag har aldrig använt läppstift innan, utan jag är en läppglans kinda girl. Dock har jag efter detta läppstiftet ändrat mig lite och mitt nya kommer nog bli läppstift.

Berry crush har en snygg vinröd ton, som ger läpparna en intensiv färg. Denna färg går precis ihop med mina färger och jag tycker att jag passar riktigt bra i det. Den är matt & ger en fin finish till läpparna. I like it!
Mina fina bilder är tagna med min älskade Olympus OM-D kamera av en vän till mig som driver en inspirerande modeblogg. Hon heter Neira & ni måste bara spana in hennes style på Aboutthatlook här.

En anledning att jag just valde Lili Lolo är för att deras produkter är tillverkade av de allra finaste, naturligaste ingredienserna och de är icke-djurtestatde (BUAV* godkänt). De undviker alla skadliga och totalt onödiga kemikalier som finns i en mängd andra kosmetika och de är prisvärda.
Du hittar läppstiftet genom att klicka här.

Flera intressanta Lily lolo inlägg från mig.

Kärlek Maya


 

Good lovely Sunday! ?
Gosh it has been alot to do in the last week, but I do not want to complain but rather reflect on the matter, listen to my body and slow down today. On days when I want to “relax”, I am always eager to take care of my face and body as well as update my look a little bit. A freshning up simply.
Lucky me then who ordered a beautiful dark lipsticks a week ago from Lili Lolo, who will become a part of my fresh new look.

Lili Lolo Berry crush is the name of the lipstick and of course we have it in our webshop at naturligtsnygg.se. I have never used lipstick before, since I’m a lip gloss kinda girl. However, I have after this lipstick changed my mind a bit and my new thing will probably be lipstick.
Berry Crush has a stylish burgundy tone which gives the lips an intense color. This color goes really well with my colors and I think I fit really well in it. Its mat & gives the lips a great finish. I like it!
My lovely pictures are taken with my beloved Olympus OM-D camera by a friend of mine who runs an inspiring fashion blog. She is called Neira and you just have to check her style at Aboutthatlook here.

One reason why I chose Lili Lolo is that their products are made of the finest, most natural ingredients and they are cruelty-free (* BUAV approved). They avoid all harmful and totally unnecessary chemicals found in a variety of other cosmetics and they are affordable.
You will find the lipstick by clicking here.

 Other interesting Lily Lolo posts from me.
– Colorful powder shadows, which I also tested here.
Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *