Idag är jag närmare 40 än 30!

Heeeejjj! Jag tittar bara in här på bloggen för att hurra för mig själv och berätta att jag fyller 36. Hur gick det till och vad hände med tiden… Jag är glad att jag blir äldre och tycker det känns fantastiskt att jag idag kommer närmare 40 än 30. Livet blir bara bättre och bättre enligt mig.

Mayaglad

Klockan 0759 föddes jag och varje år ringer alltid min mamma till mig prick den tiden. Nu lever hon inte så idag kommer hon inte att ringa, men det är helt ok. Hon finns runt mig ändå och alla andra människor jag kommer att få hänga med idag kommer säkert överösa mig med fantastiskt energi och kärlek.
Jag tycker att du ska följa mig på instastories för där kommer jag att uppdaterar hela dagen idag. Jag börjar nämligen med träning på Be.Core för att sedan bjuda på lite bubbel, mat och mingel. Efter det beger vi oss alla vidare till något skönt ställe där vi bara umgås och dricker bubbel. Jag kör på dagsfest idag istället för att festa på natten. Då kan jag gå och lägga mig innan 22… haha det är det jag gillar. Avskyr att vända på dygnet och älskar att sova. Nej nu ska jag äta frukost och fixa mig. För snart är det fest! Puss


 

 

Hi! I am just here to tell jag all that its my b-day today and that I will be over & out of the office all weekend. Wiiiee let the party begin. Btw I am turning 36, but I feel 25. Woop woop! Kisses

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *