Här kan du köpa glutenfria & veganska kanelbullar!

Om jag ska äta kanelbullar idag så finns det bara en bulle som åker ner i min mage och det är rawbullar eller gluten/veganska kanelbullar. Jag har ju en favorit, som jag verkligen gillar & det är Renee Volatires veganska kanelbullar. They are heaven! Finns inga kanelbullar som slår dem, lovar! Besök Pepstop på riddargatan och prova själv. Bild ovan är från Renee voltaire!
Vill du däremot göra egna hemma så kan du testa mina glutenfria bullar. Jag länkar ett gammalt recept nedan.

saffransbullar
Jag har kryddat mina bullar lite extra med god ekologisk saffran, så man kan även kalla dem saffransbullar. Receptet hittar du här!
Ha en mysig kväll. Kärlek Maya


 

If I’m going to eat cinnamon buns today, there’s only one bun that goes down in my stomach and it’s raw buns or gluten/vegan cinnamon buns. I have a favorite, which I really like & it’s Renee Volatire’s vegan cinnamon buns. They are heaven! There are no cinnamon buns like them, promise!
If on the other hand, you want to make my gluten-free buns, I’ll link an old recipe below. 

I have seasoned my buns a little extra with a good organic saffron, so you can also call them saffron bulls. The recipe can be found here!
Have a cozy evening. Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *