Celicioso gluten free bakery i Marbella

Celicioso gluten free bakery. Jag har precis kommit hem från Marbella och så klart saknar jag redan allt med den staden. Speciellt om jag tittar på alla underbara bilder, som jag nu de kommande dagarna kommer att lägga ut. Jag var där för att jobba, landa i mig själv samt njuta av livet. Marbella är verkligen en plats där jag trivs väldigt bra, då allt som jag önskar för en hälsosam livsstil finns. En vacker dag väldigt snart kommer jag att investera i ett boende där så att jag kan flyga över så ofta jag vill.

Mitt första stopp i Marbella var det här otroligt mysiga cafét/restaurangen – Celicioso gluten free bakery!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Celicioso gluten free bakery
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Celicioso gluten free bakery
Celicioso gluten free bakery

På Celicioso serverar det allt glutenfritt, en hel del raw- & veganska desserter samt en stort sortiment av mjölkfria alternativ. Allt för att behaga den hälsosamma människan, som jag. Du kan ju själv räkna ut att jag var i himlen! Jag fullkomligt älskar det stället och var där flera ggr under veckan, då de serverar både frukost, lunch och middag. Du kan även dricka en god kvällscocktail om du så önskar.

Första gången jag var där, åt jag frukost tillsammans med Johanna som sällskap och vi började morgon med morgon Yoga och sedan frukost på Celicioso. Vår mysiga dejt kommer du kunna se på min youtube kanal senare i veckan så håll utkik här på bloggen.
Jag åt (jag överdriver inte nu) världens godaste matchabowl, glutenfri avokado- & äggtoast, en “all-veggie” juice samt en kopp vitt-te. Johanna mumsade på en klassiker, acaibowl och även hon juice samt äggtoast. Denna otroligt smarriga frukost kan jag leva på i all evighet…. så god! Jag kommer göra en kopia av denna frukost snart och lägga ut på bloggen så att just du kan göra den själv hemma.

Är du i Marbella boka en frukost på Celicioso och beställ en matchabowl. Du kommer inte ångra dig!
Ha en härlig dag & håll utkik på bloggen efter min video från den dagen. Glöm inte prenumerera här. Kärlek Maya.


Good morning amazing you! ♥

I have just arrived in Sweden from a week in Marbella and of course I miss everything with the city. Especially when I’m looking at all the gorgeous pictures that I took that I am going to post in the coming days. I was there for work, relaxing and enjoy life.
Marbella is truly a place where I can see myself living one day since this city have everything I need for a healthy lifestyle. One day very soon I will invest in an apartment over there so I can fly over as often as I want.

My first stop in Marbella, was this was incredibly cozy café / restaurant – Celicioso gluten free bakery!

At Celicioso they serve everything gluten-free, a lot of Raw- & vegan desserts and a wide range of dairy-free options. All to please the healthy person. You can figure out that I was in heaven! I absolutely love the place and was there several times during the week since they are open for breakfast, lunch and dinner. You can also drink a good evening cocktail if you wish.

The first time I was there, I ate breakfast together with Johanna as company and we started the morning with yoga and then breakfast at Celicioso. You will be able to se our cozy date on my youtube channel later this week so stay tuned here on the blog.
I ate (I’m not exaggerating now) the world’s tastiest matcha bowl, gluten-free avocado & egg toast, an all veggie juice and a cup of white tea. Johanna ate a classic acai bowl, a green juices and a egg toast. This incredibly yummy breakfast I can live on forever …. so good!
I will for shore make a copy of this breakfast soon at home and put it on the blog for you so that you can do it yourself at home.

Are you in Marbella book a breakfast at Celicioso and order a matcha bowl. You will not regret it! 
Love Maya.

Follow:
We are in this together so please share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *