Fredags snacks hemma hos mig!

Dessa snacks äter jag en fredagskväll om jag får välja & allt fixar jag ihop på ett nafs. Söt potatis fries & avokado salsa med massvis av koriander. Älskar koriander, men jag vet att det är en krydda som antigen älskas eller hatas.  I mitt kök finns nästan alltid två krukor redo att klippas.

mayanestorov

 

Alltså avkoda + koriander = heaven & sedan sötpotatis fires till det är ju perfekta frossa maten. Hälsosam, gott & mättande. Nästan så att jag vill göra detta just nu eller till kvällen i alla fall. Receptet hittar du här fina – click! Trevlig fredag Kärlek Maya


 

 

These snacks are what I eat on a friday night if I can choose & I fix everything in a second. Sweet potato fries & avocado salsa with lots of coriander. Love coriander, but I know it’s a spice that people loved or hate. In my kitchen there are always two plants ready to be cut.

Avokado + coriander = heaven & then sweet potato fires for that it’s perfect as a chill out & hang around food. Healthy, good and satisfying. Almost that I want to make this right now or later this evening. The recipe can be found here, click here! Have a nice Friday Love

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *