En perfekt vegansk lunch

Hej finaste! Hur mår du?
Själv är jag faktiskt ganska trött efter en vecka full av möten, träning och för lite sömn. Jag känner att det verkligen är viktigt att återhämta sig annars blir jag en zombie på helgerna när jag slappnar av. Imorgon satsar jag på en sovmorgon delux!

Under veckodagarna när jag har ont om tid och inte äter ute vill jag fortfarande äta bra mat hemma, men maten behöver gå lite fortare att tillaga. Då är pasta pesto en klassiker som går fort, men jag äter inte vanlig pasta som ni reda vet. Därför letar jag alltid efter andra glutenfria pasta alternativ och häromdagen hittade jag faktiskt fusilli pasta från A la eco gjord på enbart gröna ärtor. Super!
Jag älskar ärtor och dessutom har de en hög proteinhalt. Ärtpasta med vegansk röd pesto från Itigo och pinjenötter samt avokado är en perfekt lunch enligt mig! Allt blev dessutom veganskt!

Njut av din fredag och ät bra mat som ger dig energi! Massor av kärlek Maya.


Hi you! How are you?
Myself, I’m actually pretty tired after a week full of meetings, training, and too little sleep. I really feel that it’s important to recover otherwise I become a zombie on the weekends when I relax. Tomorrow I will go for chill out deluxe!

During the weekdays when I have to little time and I am not eating out, I need to cook good food at home. In this case, pesto pasta is a classic that goes fast, but I do not eat regular pasta as you all know. Therefore I am always looking for other gluten-free pasta options and the other day I actually found fusilli pasta from A la eco-made of green peas. Super!
I love peas and they are actually a good source of protein.
Peas pasta with vegan red pesto from Itigo, pine nuts and avocados is a perfect lunch according to me! Its also vegan which is great!

Enjoy your Friday and eat good food that gives you energy! Lots of love Maya.

Follow:
We are in this together so please share: