Detta är min typ av glass!

Nu börjar glass säsongen dra igång & framför allt många barn vill ha glass. Jag äter inte glass så ofta om jag ska vara riktigt ärlig, men blir det glass & jag själv inte har gjort den så väljer jag ofta Renee Voltaires mandel glass choklad smak. Den är krämig, smakrik & mycket hälsosammare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jag har några fler favoriter i glassdisken, som bl.a är raw, veganska & mjölkfria. Alla är super goda & jag skulle verkligen inte rekommendera dem om det inte var goda. Det brukar faktiskt även gå hem hos min kompis barn. Klicka här för att hitta alla glassar som jag gillar.  Puss & kärlek Maya


Hi beautiful!
Soon the ice cream season is here & many kids will eat tons of ice cream. I have a couple of favorites that are super yummy & healthy without refined sugar, dairy free & gluten free. Click here to se all my favorites.  Kisses & hugs Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *